jobb

Jobb jobb o jobb, hela veckan lång (som vanligt hihi)

annars händer inget speciellt denna veckan!

veckohandlingen ska väl fixas ikväll, lite träning ska också hinnas med är det tänkt =) kibox på torsdag nån som vill hänga med??

ska ut och gå en sväng, hoppas att det inte börjar regna!

puss på er

inget regn på oss

Blev en super mysig eftermiddag på stranden, inget regn på oss, men när vi körde hem såg vi att det regnat lite här och där.

God mat och tårta blev det, så efter denna helgen får jag nog banta i tre månader minst!! =)

vilket fint väder det blev nu, var jätte fint i morse och halv taskigt hela dagen och nu strålar solen igen! =)

Imorrn är det måndag igen!! Full rulle hela veckan, och så blir det kräftskiva på lördag (inte för att jag äter kräftor) och fira mormor på söndag.

puss på er

massor go´o lite midre go´mat!

vilken underbar mysig dag det var igår, vi åkte bryggbåt och åt lunch på den, och det var supergo lunch, enkel men super go. mums, sen gich vi runt att tittade och smakade på en massa olika konstiga och vanliga bär och sånt, och tittade på djuren, och lekte lite på lekplatsen dem hade.

sen körde vi hem till mampap pch fikade, pratade grillade åt, provade på någon sorts grekisk speciallite (mapap har precis varit på en ö där så det var deras speciallite) men det var inte gott, fikon i nån hunungs gegga och valnötter(det var hela valnötter med skal, som var helt mjuka) i samma gegga, nopp inte gott!! men nu har vi ju provat det i alla fall!

super trevlig heldag!!

idag bär det av till stranden för picknick, Helena fyller 25år GRATTIS!!! ska bli mysigt!

puss på er

mys med familjen

Nu bär det snart av, en heldag med min familj syskon och föräldrar! ska bli mysigt!!

Dator bär av hem till ena syrran idag, (hennes har pajat) blir nu inte lika mycket skrivet här på ett tag!!
vi har ju en stationär på ovanvåning men det är ju sååå jobbigt att gå upp dit.hahaha (lathet ligger i människan natur)
hörs när vi ses!! =)

puss på er

super ´nice

FREDAG!!!! underbara fredag!!

slutade kl.18,00 kom hem till min underbara familj! Mange hade lagat underbar god middag (visste visserligen om vad det skulle bli, och har gott och längtat hela dagen) Apelsin gryta...mums, mammas recept. Och jag och min älskling åt i lite lugn och ro, Selma och Theo hade redan ätit så dem satt och tittade på bolibompa mutade med chips, hahha..=) ibland får man göra så!!

Nu sover båda två, jätte trötta efter dagis! Selma satt nästan och somnade i soffan, lilla gumman! Theo är det alltid full fart på tills han typ trillar ihop i en hög och somnar..=)

ska kanske se kristallen nu eller kanske det blir en film!! vem vet??
bjuder på en underbar låt!! hoppas alla ni får en trevlig helg!!




puss på er

fredag igen

Då var det fredag igen, tiden går så fort...
jobbar till 18,00 idag, ska snart köra och lämna barnen på dagis, dem börjar bli lite rastlösa nu! =)

men vi har hunnit med en hel del nu på morronen, eller jag i alla fall, dammsugat efter det så spred Theo ut alla pärlor på golvet, så han har också hunnit med lite! =) men inte är det så kul att plocka upp dem inte! =(

fixat med tvätten hjar jag också gjort o fixat med disken! fy vad jag känner mig duktig!! hihi

hoppas ni får en trevlig fredag!

puss på er

skönt att träna

så nu är jag på bättre humör igen..=)

Bakningen gick jätte bra, Selma och Theo var så  duktiga och tyckte det var jätte kul....och gott, dem slickade varje skål och sked och slikepot dem om åt...hahaha.   dem var så söta!! =)


Sen har det varit lite upp och ner med Selmas humör, hon har nog varit trött idag...

På eftermidagen var vi ute och lekte i det fina vädret, kurragömma är Selmas nya favorit, även om hon fuskar en hel del...hihi

nu har jag precis kommit hem från gymmet, det var så skönt att trötta ut sig totalt! =)

i morrn är det jobb, men jag börjar inte förrän 11,00 =) så jag ska försöka hinna dammsuga här hemma innan jobbet, kan behövas! skulle gjort det i dag men vi var ute istället!! =)

Ihelgen är det fullrulle, ska träffa hela min familj på lördag hela dagen, båda syrrorna är hemma. vi ska "fira" mamma lite eller hon ska utnyttja sin present  på lördag!

och på söndag fyller Hellan år så då blir det lite mysigt kalas!!

och så var det ny vecka igen...C på jobbet har rätt snart är det julafton (vad deppigt att tänka på det)

natti natti!

puss på er

bakat!!

Så nu har vi bakat och bakat och bakat!!!
Massor goda kakor, men det var kanske bara totalt onödigt, för nu känner jag inte alls för att bjuda bort dem längre! =(

inte lust till nått längre, ska gå ut och sätta sig i solen, kanske....

inte f-n orkar jag gå upp där uppe, nu när denna rycker!! ska ta och köpa mig en alldeles egen, så blir det inget tjabb, o dessutom suger denna!

fy vad negativ jag blev, jag som var på så gott humör innan, tänka vad allt kan vända så snabbt!!!

puss på er


Måndag o Tisdag

Dagen i går gick så fort, Theo puttade ut mig från dagis när jag skulle lämna honom , han ville verkligen att jag skulle gå, så han kunnde vinka i förnstret, hahaha det är så skönt att han gillar dagiset. =)

Vi har haft massor att göra på jobbet idag, så tiden har verkligen rusat iväg, men vi har fått undan det mesta nu, så vi får hoppas det kommer lite nya saker att göra i morrn, men det gör det säkert.=) 

Sen kom jag hem och stakars lilla Selma hade blivit stucken av en geting på dagis, ajajaj.
Hann inte vara hemma så lång stund innan det var dax för Selma och Theo att gå och sova. När dem somnat körde jag iväg och stor handlade, massor mat blev det, det var så skönt att handla igår på kvällen, för det var inte mycket folk alls, lungt och skönt! =)

Idag tog det lite längre tid att lämna Selma och Theo på dagis,  det var tre fröknar som undrade hur det hade gått med Selmas finger efter getingsticket! gulligt av dem, men det tog lite tid att rabbla igenom allt tre gånger! =)
Theo var inga problem att lämna, han puttade ut mig och smällde igen dörren efter mig, han knappt säga hejdå till honom! =)

LIte lugnare idag på jobbet, ska strax ut och gå en sväng i det fina vädret. =) Kanske ska se om jag orkar och hinner träna idag, blir så sent, är ju inte hemma förrän typ halv 7, men så kommer det ju att vara nu, så det är väl bara att vänja sig! tur att gymmet är öppet till 21,00. =)

Nej nu ska jag ut och promenixa lite

puss på er!

TACK!

tack för hjälpen med bloggen min älskling och Johanna, utan er hade jag aldrig blivit klar...=)

skulle bara fått till svart text oxå, men det försöker jag fixa en annan dag!

Nu ska vi köra på kalas! jippi.

puss på er

vilken mysig ...

vilken mysig dag dag det varit idag.
lekt och busat och anna m familj var här barnen busade som bara den och lilla K bara växer och pratar som bara den, =) kan t o m säga Selma eller ja sema, men det räknas. =)

Efter en trevlig fika stund med familjen Anna så blev det dax att fixa taco, ååå det var så länge sen och så gott det var..mums, sen blev det ju lite bad o lördags godis!! =)

och vilken nostalgitripp det blev mange satte igån joddla med siv, snaka om gymnasienostalgi, det var jag Tesse och mange o killarna och joddla med siv på förfesterna...hahha



jag var ute och gick en runda i det fina vädret ( vilket fin väder det blev tillslut) så har fint var det:


och så här fin var jag (hihihi) ;)


trevlig lördag allesammans

puss på er

Vilken morrn....

Vilken morrn....dagen började med att Theo kom in i sovrummet och skrek mig i örat!! jätte skönt! busunge =)
Men sen fick jag en puss och kram och så kom Selma också och mange så hela familjen i sängen, lite mys blev det, och massor stök och bök, Theo kan ju inte bara ligga still och mysa....

Selma vaknade tidigt (ja Theo också) men när hon kom in i sovrummet så gäspade hon stort och sa att hon var trött, jag frågade varför hon inte hade kommit och lagt sig och somnat hos mig. till svar fick jag: Jag var jätte kissig, sen fick jag välling och sen glömde jag det!    hahha hon är för rolig, det lät så kul när hon sa det. =)

Igår storstädade jag och idag syns inte knappt det...orkan och tornado (selma o Theo)har dragit genom huset...suck varför städar man överhuvud taget??
för att slippa kaoset (okej lite överdrivet kanske, ser fortfarande någerlunda fint ut) så gick vi till lekplatsen, och busade =) och hade lite piknick.  mysigt.

Mange och Packe är i stan och shoppar födelsedags presenter, Theo sover och Selma vilar och tittar på Lejon Kungen. jag också lite emellanåt, jag gillar lejon kungen.=)

Snart kommer Anna m familj och busar och fikar. =) mysigt, nu var det ett tag sen jag träffade Anna.

Puss på er


msn

satt och tittade på en tråkig film, pling pling ...johanna skrev på msn fastnade där! filmen var tråkigt, pratade lite med M oxå det var länge sen. trevligt!

annars händer inget kul just nu

strax dax o nana

puss på er 

snart min födelsedag....

Vet ni vad idag är det bara exakt en månad kvar till min födelsedag!!!! tjoho...bara så ni vet, då blir jag ett år närmre 30 ...men ingen 30 års kris i närheten...=)

Maten blev jätte god, måste bara säga det, kyckling fylld med fetaost och soltorkadetomater basilika...mums...blev supergot!! =)
Selma och Theo var jätte trötta efter dagis, så dem somnade typ 19,00 kommer säkert att vakna tidigt i morrrn, =(  hoppas på lite sov morrn.!!!

nu ska jag och mange se en film,

puss på er

så här blev dagen!!(hittils)

Så här blev det:

träning japp- ur skönt fast jag inte kände för det alls, men det gick super.

Efter gymmet så var det inte strand väder längre, solen var borta bara trista moln, så då blev det städning istället, så nu är huset skinande rent. =) det var skönt blev det avklarat. Och det var faktiskt rätt kul idag också. =) När jag är själv hemma kan man ju ösa på sterion på max med PINK och D.A.D och TIMBERLAND (salig blandning)och då går allt mycket lättare, och snabbare! =)

Så jag hann t o m tittat på en film =) En oldy: Girls just want to have fun!! så där lagom lättsam film på eftermidagen innan det är dax att gå och hämta barnen.  snart dax!!

Måste ner i källaren och hämta upp tvätten, och slänga in lite ny i maskinen, jag fattar inte att det kan bli så mycket tvätt??!!

Varit en produktiv dag, så nu kan jag bara mysa med Selma och Theo och göra mys middag till oss hela familjen. ska bara komma på nått bra..

Undra bara när åskan kommer, det hade verkligen behövt ladda ur lite! =) Okej det behöver inte börja nu när jag ska gå till dagis!
Trevlig helg till er alla!

Här kommer en bra låt!

puss på er


i min hjärna

ska jag städa?  Måste jag vara så duktig jämt?   ska ju träna, när?          känner inte för att träna igentligen!!
kanske ska jag köra till stranden? det är ju fint väder, skulle det inte regna?  orkar jag träna?   Hoppas det går bra på dagis idag!!
kanske ska ligga och titta på film hela dagen? ska vi ha kyckling till middag? Undar om det är nån som kan följa m till stranden?! Eller kanske ska köra själv, lite lugn och ro? Undra om Hella får tag i fler blåbär? bläbärspaj, mmm!
Eller kanske taco?           Vin?     kanske putsa fönsterna? Nej! fast kanske?! kanske ska passa på att gör nått som JAG vill??!! vara lite ego??!!    inte vill jag städa igentligen?!                    Mange!
Anna m familj, fika...kanske ska baka nått? Eller köpa nått? jag tror jag har beslutsångest!! vill göra så mycket?
ska kanske köra o träna då, så jag kommer igång?! måste byta om eller packa ner?

Vad ska jag ha på mig på söndag? går fortare att städa utan barn!

Undra hur det e med min älskling?!!

Nej nu går jag och byter som och kör till gymmet, sen får det bli vad det blir resten av dagen!!

puss på er

dopp

Blev ett dopp idag också när vi var på stranden, men det vara bara jag som vågade bada. Selma Theo och farmor vågade inte. Selma o Theo tyckte nog de var lite för mycket vågor (och då var det ju knappt några) jag gillar vågor. =)
en glass blev det också, chokladglass såklart, mums. =) Tack!

Theo var så snäll på stranden...hmm eller inte han tyckte det var jätte kul att klättra på mig och slänga sand i håret, tveksamt att all sand är borta trots en lång dusch. =/
 Träffade spättan på stranden, det var ett tag sen..=)

Imorrn blir en konstig dag tror jag, lämna barnen 8,30 ända tills 15,00 och vad ska jag göra då?? jo regnar det så blir det lite träning och städning, skiner solen och det är varmt, väntar stranden....jaja vi får se.

puss på er


Disneyland after dark - Evil twin


ingen kamera

Nu har jag varit och lämnat in vår digitalkamera, den stängde av sig när man försökte zooma, och det är ju inte så kul, kommer att ta 2-3 veckor sa hon, hoppas hoppas att vi får tillbaka den innan vi ska på bröllop den 26/9!! Håll tummarna med mig!!!

Så nu blir det nog inte så många bilder här på ett tag! =(  se om jag är flitig med mobilen, och om det funkar att lägga över på datorn nu!!

ska snart hämta busfröna, och sen väntar stranden!!! blir nog ett dopp idag med, kan ju inte vara kallare än igår va???!!

puss på er!

svängom

Jaha då har jag lämnat båda busfröna på dagis , ska hämta dem kl. 14,00 vad ska jag göra tills dess?? känns konstigt att  vara hemma helt själv, det händer ju inte så ofta!!

Det gick jätte bra att lämna, Selma hade inte tid att säga hej då, och knappt Theo heller, men han vinkade i förnstret. skönt att det går så bra!

I eftermidag blir det stranden igen , med barnens farmor! en liten runda i alla fall! =)

Imorrn ska det ju regna, inte så kul, men då kanske jag ska ta fram damsugaren och ta en svängom...=) göra lite helg fint, så vi kan göra nått kul ihelgen istället! =)

puss på er

papparzi-selma

har lovat i ett svagt ögonblick ;) att jag skulle visa min klänning  (som jag tjatde om för några månader sen)  och nu har Selma varit i farten..hihi..snygga mamman=) selma fick också vara med på ett som vi tog i speglen för min kära älskling hade ju inte tid ller nått" =)




och så här ser jag ut just nu i min nya hår färg (som jag tycker blev lite mörk, men ingen annan) eller e dem bara för snälla och säger så ör jag inte ska bli lessen =) kanske blev det inte så mörkt när jag ser fotot!! =)

puss på er

havet

Inskolningen går som smort, Theo har sovit där idag, gick hur bra som helst, t.o.m utan välling, helt fantastiskt! Men igentligen inte förvånad för är det någon som ska lyckas få honom till att somna utan välling så är det "fröknarna" på detta dagiset!! =)
Det är så skönt att allt går så bra, inget emot dagiset han var på innan, dem var också jätte duktiga, men jag har bättre kontakt med dessa "fröknarna" och det känner ju Theo också, och då går allt bättre!!! =)

Jag fick inte vara med på dagis så klockan tio blev jag hem skickad JAHA vad ska jag göra nu, hmm...kan ju köra och träna, så det gjorde jag och tänkte skulle det vara något problem så ringer dem och det tar knappt tio minuter till dagis från F&S. Passade på att ta en lunch med Hella det var super nice, inte ofta man kan sitta ner och äta lunch utan barn bara sådär. Tack!

Sen körde jag hem plockade undan lite, och så var det dax att gå och hämta Selma och Theo, Selma cyklade till dagis idag, hur stolt var inte hon??!! =)

Sen packade vi lite strand grejor, körde och hämtade Johanna och så bar det av till havet, blåste lite kalt men bad blev det för mig Johanna och Selma, Theo den lilla fegisen vågade inte, badade fötterna det var allt, han tyckte nog det var lite kalt! =) och lite kalt var det men det var rätt skönt i alla fall! =)

Selma har sett massor mameter(maneter) idag och Theo har sett massor aka(anka, men det var måsar) idag.=) goa ungar!! =)

Grattis på namnsdagen idag min älskling!

puss på er

LISTAN OM ...

jag fick en utmaning av  Johanna

LISTAN OM MIG

Ditt fullständiga namn: Terese Madelen
Vart/när föddes du: 21/9 1983 , CSK
Ögonfärg: Blå-gröna "hulken ögon" ;)  
Hårfärg: mellan brun
Längd: 1.58 cm.
Din första kärlek: Kim
Din nuvarande kärlek: Mange, (Och selma o Theo såklart)
Barndoms "bästis": Anna.c och Frida.c
Umgås ni fortfarande: Nej!
Hur gammal va du när du lärde dig gå: Jag var nog runt 1år
Vad är ditt största barndoms minne: Jag vet inte
Vart är du uppvuxen: på landet
Vilket dagis gick du på: var hos dagmamma
Vem var din största förebild som barn: Mamma
När fick du din första kyss/av vem: S, var typ 14
Vad får dig att bli riktigt arg: Beror på vilket humör jag är på
Vad gör du om ett år: fy vad tråkigt om jag hade vetat det.
Vad gör du på fredag kl. 19.00?: Läser gonatt saga för Selma
Vilken är din favoritparfym?: elisabeth arden: after five
Vem vill du vara för en dag?: vill jag vara någon annan? Nä
Var vill du åka härnäst?: var som helst, bara det finns sol. värme och vatten
Vilken sport är roligast att utöva?: volleyboll
Vilken sport tittar du helst på?: Handboll och volleyboll
Bästa tv-serien?: Grey's Anatomy , lipstick jungel, city akuten, finnas många är serie-beroende..=)
Sötaste djuret?: isbjörnsunge
Äckligaste lukten?: hushållsavfallstunnans odör på sommaren
Godaste godiset:  Salt lakris och choklad
Gassen då: Choklad
Bästa spriten: Gillar inte sprit så mycket, men rött vin!
Bästa kläderna: Jeans och en topp

Nya ord

Just nu, bara på några dagar så sprutar det ut nya ord hos Theo, det är så roligt.

Mormor, morfar, farmor,farfar,(gissa att dem blev stolta=)..) bil,(tåg), pippi (till både pippilångstrump o fågel) aka (anka). det var något mera, men det glömde jag nu! hmm....

Mange är och grattar sin farmor idag, jag stannade hemma med Selma o Theo blir lite sen för dem. Är ju dagis i morrn.

Så jag passade på att färga mitt hår, sitter just nu och väntar på att det ska torka så jag kan se resultatet, fast bäst ser jag ju det i morrn idagsljus, hoppas det blev bra, kanske lite mörkt, vi får se. =)  undra i fall Mange märker nått??  eller läser han det här! hihihi.

Igår kväll spökade det här, jag hade stängt av tv, för att gå och lägga mig, väntade på att datorn skulle fatta vad den skulle göra, då rätt som det var så startade tv.n sig igen??!!! va kan den bara göra så? eller spökar det på riktigt?? hahhaa...
nått knas var det i alla fall, jag kan inte hitta fjärkontrollen heller...(??)

Var precis och kollade mig i speglen, blir nog lite för mörkt, hmm...få kanske försöka ljusa upp det lite, tips??

snart dax att gå och sova.

puss på er

första dagen!

Idag var Theos första dag på "nya" dagiset, det gick super bra, han var så duktig. hoppas det går lika bra i morrn.
Selma var också jätte duktig på nya avdelningen, först ville hon inte dit, men när vi kom dit var en av hennes bästa kompis där, och då hade hon knappt tid att säga hej då =)

Nu ska jag gå och sova.

puss på er

Vilken helg!

Oj vad jag är trött, det har verkligen varit en intensiv, men mycket trevlig och mysig helg!!

Igår var vi ju på en överrasknings fest, Och "offret" visste verkligen ingenting, och hade inte misstänkt nått heller =)
Det är helt otroligt, men tanke på hur många som var där. =)
Fantastisk trevlig kväll, men god mat (helgrillad vildsvin med potatisgrantäng, och en massor tillbehör), och roliga tal.
Sen blev det dans till She and the band, det var så kul, länge sadan jag/vi dansade "kAsedans" det var så kul.
Selma och Theo hade också jätte kul, dem busade runder med två andra barn =). Och "tjejerna" lekte och passade barnen halva kvällen, så vi kunde äta och så, det var så snällt, och dem tyckte nog det var roligt, både "tjejerna" och barnen.
Selma och Theo somnade senare på kvällen och sov så gott, så vi stannade lite för länge.=)  När vi hade kommit hem och burit in barnen och borstat tänderna, så kollade jag på klockan, oj, klockan var nästan tre på morronen. =)
Men oj vad kul vi hade.

Idag vaknade vi sent, halv tio vaknade Selma och Theo. helt otroligt skönt.
Det var ju bara ett problem, jag hade ju sagt att jag skulle till beachen typ 9,00 och titta på volleyboll, hmm...lite svårt. Men vi kom fram till när vi satt och åt frukost att vädret var ju skapligt, blåste lite mycket men vi packade lunch ringde farmor och farfar. vi var på beachen strax efter 11,00.
Då blev det båda lite volleyboll tittnig och Mange och farfar vindsurfade, så vi var lite här och lite där. =)
Selma och farmor körde till en ridskola som hade öppet hus, så Selma kunde prova på att rida lite, det tyckte hon var jätte kul!
Sen blev klockan rätt mycket innan finalen var spelad, och vi var rätt hungriga, då kom farmor och farfar på den lysade idén att dem ville bjuda på midag nånstans, så det blev det och TACK!. mat och glass, sen bar det av hemåt. Hemma igen blev det en snabb dusch för Selma och Theo (sand överallt, det har ju blåst en del) Klockan blev lite mycket kanske men nu sover dem. Tur att vi börjar sent med inskolningen i morrn.=)

Efter all denna dans i lördags och all frisk luft idag så är jag SÅ trött! =) Men på ett bra sätt!
För denna helgen  har varit så trevligt roligt och mysigt!! =) Tack alla som har gjort denna helgen till en så bra helg!

puss på er

bli medlem och tjäna poäng

PointShop.se

inte särskilt tidskrävande, och så kan man tjämpa poäng, som du sen växlar in till prylar elelr presentkort!!

regn o rusk

Ja då har jag varit lite dukig idag också, varit på gymmet o tränat på förmidagen! det var så skönt! fast nu är jag rätt trött. undra hur det kommer att gå på festen ikväll, om jag redan är trött. hahaha!

Sitter här i soffan och är små ruggig, vilket rugg väder det är idag! brrrr. jag vill ju nästan sätta fyr i kaminen! Men det känns kanske lite tidigt, dessutom så sitter jag och myser med Selma! skriver med en hand, hmm...går inte så jätte fort ! =)

Det bara regnar och regnar, hoppas det är bättre väder i morrn, för då hade jag tänkt att köra ner till stranden och titta lite på volleyboll. Men det brukar alltid regna när det är turnering! konstigt!

puss på er

TACK!

Tack Hellan och Mackan för hjälpen idag, ni är urgulliga!! =) Och du Hella tack för en supergod blåbärs paj som du gjort alldeles själv =).

var så mysigt att komma hem från jobbet idag, barnen på gott humör (undra vad Hella och Macke gjorde med dem igentligen?) maten på gång, tack älskling för en supergod middag (magen är den bästa vägen till en mans hjärta...så även mitt =)...undra hur mycket man jag är då?? =)..)

Trevlig sällskap hade vi också av Hella och Macke, som bjud på blåbärspaj till efterrätt, jag är proppmätt måste jag erkänna.


Nu ska jag gå och sova, ska till F&S i morrn och träna!
 Sen på kvällen blir det fest!! återkommer med den, då det är lite hemligt!

Puss på er

saknar er min vänner!

bjuder på en låt som selma älskade när hon var liten!!


det värsta med denna låt är att hon var väl typ två år när denna kom och hon började sjunga...suicide ojojoj! hennes först engelska ord! lyckat?
nu kan hon lite bättre ord också som I love you  och det låter ju lite bättre i mina öron i alla fall! =)

Idag är det fredag IGEN!! veckorn går så fort snart sitter vi väl här och önska varandra god jul! galet!

Börjar 11,00 idag och jobbar till 18,00....tråkigt att jobba till sex en fredag men det är ju bara varannan fredag så det är skönt! jag ska inte klaga jag har ju i alla fall ett jobb som är kul dessutom.

snart kommer Hellan och Mackan hit och ska passa Selma och Theo (dagis stängt idag) och vi är så tacksamma att dem vill busa med busfröna idag!!

puss på er

regn

Kom hem till ett kaos efter jobbet, men det löset sig! Mange hade städat så fint i hela huset, skönt slipper vi det i helgen!

Skulle precis ut och gå en runda, jag började gå men sen kom några riktigt fula moln och det började droppa, så jag vände och tur var ju det för himlen öppnade sig fullständigt! jäklar vad det regnade!
  syns kanske inte så bra på bilden, men regna gjorde det i alla fall!

Men nu har det slutat regna, så kanske jag skulle våga mig ut nu?!  kanske hinner lika långt som innan sen får jag kanske vända igen, hihihi, fast lite motion har jag ju fått då i alla fall=)


Så kan Mange o Simba sitta inne i värmen och mysa =)



jaja jag får väl ta en liten promenix, en liten

puss på er

Vilken liten ...

Vilken liten mys stund det blev i morse, hela familjen i sängen för lite gos på morronen, så mysigt, sen började stök och bök (Selma och Theo) busa runder, så då var det dax att gå upp. =)
Men man blir på så bra humör när morronen börjar på det viset! Känns mycket lättare att jobba hela dagen sen. =)

Nästa vecka blir också mycket mys hoppas jag! Då är det dax att inskola Theo, och jag är ledig hela veckan. Ska bli skönt!!

Tänkte att jag skulle gå ut en runda på min promenad, men det vet i tusan, det ser ut att börja regna vilken sekund som helst!! Men jag trotsar väl vädergudarna och går en lite runda i alla fall!

puss på er


Polisen

I natt har jag fått sova, bara varit uppe EN gång!! så skönt. sjuklingarna är bättre, ingen feber idag, bara ont i halsen.

Jag började 11,00 idag så jag var på gymmet i morse, det var så skönt! hade nästa glömt hur skönt det är att träna! =)

Men gymmet får vänta tills lördag innan jag kommer på besök igen, hinner inte innan dess. jag hoppas på fint väder så jag kan ut och gå någon långrunda istället!!

I omklädningsrummet efter ett svettigt pass kom jag på att onej jag har glömt min borste (och jag som ska till jobbet direkt efter) men vilken tur att jag har så spikrakt kort o tunt hår så att jag kunde bara föna lite o dra fingrarna igenom det så klart. (hmm kanske ska sluta önska mig långt lockigt hår..hahah..kommer ju aldrig att hända ändå)

På väg till jobbet så blev jag stoppad av polisen...hmm jag körde ju inte för fort?! men det var vanlig kontroll, körkortet godkännt och nykter var jag så det var bara att köra vidare.=)

nu ska jag gå en lite sväng om jag hinner innan nästa regnskur kommer, värsta aprilvädret känns det som!

puss på er

Och en helt annan sak är ni lite nere idag gå in och läs Petras blogg, vilken energi jag fick! smittade verkligen av sig!

oj

Oj vilken kväll, men nu är dem små i säng, så man kan pusta ut lite i alla fall, och hoppas på en lugn natt!

tänkte att jag skulle ut och gå en runda, men jag orkar verkligen inte, hoppas jag orkar till gymmet innan jobbet i morrn, det är mitt mål i alla fall. börjar ju inte förrän 11,00

sitter och slö tittar på paris hilton´s bff, herregud!! vad mer kan man säga??

Nu ska jag ta och läsa lite bloggar och sen slappa.
puss på er

Försov mig ...

Försov mig över en timme i morse. Och allt började igår kväll.

Igår när jag kom hem från jobbet, så låg Mange på soffan och såg jätte dålig ut, och mycket riktigt så hade han feber.
Selma satt under en filt,och sa att hon var jätte trött efter dagis , det hade varit jobbigt och hon var så gnällig, och visst hade hon också feber.

Theo sprang runt som en galning(för han är ju frisk) =)

Denna konstiga feber, jätte höga feber, varför?

Mange var ju helt utslagen av denna feber (han brukar inte bli så utslagen) jag natte båda barnen, och sen bar det av till maxi för att införskaffa veckans mat.
När jag kom hem brann Mange nästan upp!

Han gick och la síg, men var helt väck, jag fick se till så han fick i sig febernedsättande och vatten, sen kunde jag inte somna, för Mange var så orolig i sömnen.

När jag väl somnade, så väkte Theo mig, han ville ha välling (åt knappt nått innan på kvällen, så det var ju inte konstigt att han var hungrig) sen somnade han om, men inte jag, Mange fortfarande varm.

Sen somande jag nog till för sen vaknade jag av Theo igen, då hade blöjan hamnat på sne eller nått så det var helt blött i sängen, då var det bara att bytablöja på Theo o tvätta av honom och byta sängkläder, sen natti natti igen, Mange fortfarande varm.

En liten stund (04,00) senare vaknade Selma, brännhet även hon, och törstig, så fram med vatten och febernedsättande till henne också, och lite välling ville hon ha, sen bäddade jag ner henne mellan mig och Mange.

Hade svårt att somna, sen väkte Theo mig halv 6 och ville ha mer välling och det fick han, och jag hoppades på att han skulle somna om så vi kunde sova en timme till och han somande om och det gjorde jag också.

sen sova jag till klockan 08,00 och vaknade med ett ryck, shit jag skulle ju redan ha kört. Ringde chefen och sa att jag försovit mig, men att jag kommer så fort jag kan. Jaja det är lungt, bara du kommer...=)

Selma vaknade och hade jätte ont i huvudet, stakaren, Theo fick åka till dagis, så får Selma o Mange ta hand om (och gnälla på) varandra.

Båda två har fortfarande feber, så tråkigt.

Tänker på er mina älsklingar!

Idag är det Theos sista dag på dagiset, på måndag börjar inskolningen på Selmas dagis!! =) hoppas alla är friska då!

puss på er




hur kan man bli sur på någon för att man är sjuk, vi är väl inga robotar?? alla kan väl bli sjuka? är så trött på denna människa!!

Jobba kul idag!

Idag är det kul att jobba, nu är madde tillbaka så jag slipper sitta hela dagen själv på jobbet!!=)

Annars hände det inte så mycket denna veckan, ska handla idag, sen blir det lite träning, och det gamla vanliga, jobba hämta och lämna barn.

Nästa vecka börjar inskolningen för Theo!! ska bli så skönt att ha både Selma och Theo på samma dagis!!! Och så får jag en veckas ledigt till!! =)

nu ska jag ut och gå min lunchpromenad

puss  på er

söndag

Idag har det inte hänt så mycket, mest tagit det lungt och busat lite med Selma oTheo.
Theo är frisk igen, det är så skönt!

Har gjort nått vettigt idag nämligen klippt gräset.=)

Älskar min Mange och Selma och Theo! puss på er

Nu ska jag slappa i soffan. Imorrn börjar jag kl.11,00 så skönt.

puss på er

go mat o vin

Jaha eftermidagen flöt på , Theo vaknade vid 15.00. pratade lite med syrran, trevligt, dem kommer snart hem, ska bli kul, hem säger jag, men däruppe är ju derras hem nu. =)

Selma och Mange kom hem starx efter 17,00 efter en mysig dag på stranden , men farmor och farfar och faster HelenA och packe ( ville inte alls också vara där....=(...)

Jag och Theo lekte i sandlådan, och slabbade lite med vatten, och så åt i lite pigelinglass och melon..mumma

Nu har vi grillat mums och drukit lite rödvin, kan det bli bättre??

snart dax att gå och lägga mina små sötnosar, klockan börjar bli mycket!

Får se vad som hände i morrn, är det fint väder blir det nog a för hela familjen, blir det lite sämre väder kanske det blir djurpark....vi får väl se i morrn vad som bjuds.

puss på er


två timmar

Efter typ två timmar i solen, så är jag så rastlös, vet inte riktigt vad jag ska göra, kan inte ligga/sitta still längre (läst ut min mama-tidning, det är typ första gången det händer på flera månader. så det var ju trevligt)

Theo sover fortfarande, men han får sova hur länge han vill nu när han är sjuk, annars hade jag väckt honom nu för annars somnar han inte ikväll. Men det gör han nog idag ändå!

Ska kanske ta och ringa syrran, hon håller nog på att packa, snart flyttar dem till sitt hus!! =)


Grattis Hellan o Mackan!!! =)

puss på er

Träning och feber

Filmen igår var rätt kul faktiskt!! Värd att se fast kanske inte på bio igentligen, men men kul hade vi i alla fall, tack johanna för att du drog med mig!! =) inte somnade jag heller!! perfekt

Idag har jag varit så flitig , var på gymmet i morse, eller jag kl.09.00, det var så skönt att träna lite , var ju "bara" åtta veckor sen sist!! så det var ju på tiden, kommer kanske inte att tycka det var lika skönt i morrn, när jag har träningsvärk så jag inte kommer ur sängen!! =/

Det blev inte regn idag!!! solen strålar som aldrig förr, och så kan jag inte åka till havet (som jag har tjatat om länge), Theo fick feber igår, så mange fick köra och hämta honom på dagis, då hade han 39,5 grad, senare på eftermiddagen hade han 40,4 ojojoj, inte bra alvedon och massor med dricka, så skönk febern.

Men det håller på att ge med sig i alla fall, han har inte fått någon alvedon idag och tempen ligger precis vid 37,5-38 och pendlar (så enligt vårdcentralen har han ingen feber nu utan bara förhöjd temp) Men jag får vara hemma med honom idag i alla fall, så han blir frisk, inte kan han vara vid havet, Selma o Mange är på väg till stranden.

Theo sover nu, så jag ska gå ut o slänga mig i närmsta solstol o lapa sol!!! =)

puss på er

regn

Sorry gott folk, i morrn kommer det att regna, jo det är absoult sant, jag har nämligen dödat inte en utan två SPINDLAR!! och dem förtjänade det, hahaha. Eller kanske inte igentligen, men jag gillar inte dem och dem kom in min väg! =)

Hoppas ingen tror på skrock!! jag håller i alla fall tummarna på att det inte är sant!!! =) vill ha sol och värmed i morrn också!!!

puss på er


sol

Sovit jätte dåligt i natt, ZzzZZzzZZZzzzZZZ på bion ikväll, Johanna får knuffa på mig hihihi..=)

Kom tidigt till jobbet idag, Selma hade brått i väg till dagis =)

Ser ut som det blir fint väder idag också, håller tummarna för att det blir det i helgen också, jag behöver lite mer sol!får hålla till goda med att bloggen får lite sol idag, så kanske jag också får lite sol på lunchen!

puss på er


snart som vanligt

Äntligen dem värsta jobbedagarn över, i morrn är det fredag och sista dagen på detta semsterschema.

På måndag är det som vanligt, eller nästa i alla fall, vanliga tider, men det saknas fortfarande en. Ska bli rätt skönt, fast jag kommer att sakna att vara ledig en dag i veckan. Det har passat mig och min familj mycket bättre. Vi får väl se hur det blir i farmtiden.

Har precis pratat med en av mina kusiner, det var evigheter sen jag pratade med honom, så det var massor som skulle avklaras, typ så där 1 timme och 30 minuter, hihi

Jag känner mig lite rastlös just nu, vet inte vad jag ska göra riktigt!!

Just nu i denna sekund blev det bestämt att jag och Johanna ska gå på bio i morrn, jag har inte varit på bio sen i februari.
 ska bli skoj!!

Nu är det dax att gå och sova är ju en dag i morrn också, särskilt om jag ska orka titta på bio också.(och inte somna) haha

puss på er


 


vilket väder

Vilket underbart väder det är idag, synd att jag jobbar hela dagen idag 9-18 =( håller tummarna på att det håller i sig till helgen. För är det fint väder i helgen då är det stranden som gäller, det vill jag lova.

Jag har träningsvärk idag, =/ tränade lite igår, har ju inte kunnat träna på hela sommaren nästan, så det var skönt att komma igång lite igen, och det är rätt skönt att ha lite träningsvärk också. Fast det märktes att det var ett tag sen jag tränade. =)

Nu ska jag minnsann gå ut och gå en runda, det är ju så fint väder.

puss på er!!


hajar!!

I går träffade vi som jag nämde innan Johanna för picknik och bus i parken, vi hade en mysig eftermiddag, tittade på ankorna och dem fick lite gamla bullar av Selma och Theo, och ankorna var inte alls lika galna som dem brukar vara.

Några hajar såg vi också i ån, i alla fall Selma =) massor av hajar!!!

Sen bestämde Selma att Johanna skulle följa med oss hem! så det fick hon göra, Selma blev jätte glad, och Johanna fick läsa gonatt saga för Selma, fick och fick??? Hon skulle göra det!!! Selma är alldels för bestämd!! hahaha

Kom lite tidigt till jobbet idag...börjar om typ 5 minuter, har inte fått posten än.

Vilket underbart väder det är idag, varför var det inte så fint igår?? Fast det var rätt lagom varmt för picknink igår!! =)

Nu ska jag jobba, 9-18 idag!! =(

puss på er

Ankor

Min lediga dag:

Klockan är nu 11,43 och jag har hunnit med att städa hela köket, städat toaletten plocka undan på hela bottenvåningen, och damsugat och torkat golvet, Badat Selma o Theo, och fixat och ätit lunch. fy vad jag är duktig!!! =) Måste bara skryta lite. hihihi

I eftermiddag blir det picknik i parken men Johanna och så blir det nog en del bus på lekplatsen =) kanske träffar vi på några galna ankor??!!! helt livsfarliga är dem. kommer man med en barnvagn så går dem till attak direkt, för dem tror att man har bröd till dem. tänk om alla hade matat ankorna innan för stängslet istället, då hade vi sluppit ankor i barnvagnen.!!!

Nu vill Selma spela bamse, så det är väl bästa att hon får det =)

puss på er

segt

Rätt seg dag på jobbet idag!!

Selma och Theo hade haft det bra på dagis! =)

Varit och veckohandlat =) super kul....eller hur?

Är trött som bara den

I morrn ska jag o barnen träffa Johanna det ska bli kul, var ett tag sen! Vi får se vad vi hittar på, inget bestämt än.
Måste städa lite också tror jag, inte kul!

Natti!

puss på er

måndag o tävling

Då var det måndag igen, första dagen för Selma och Theo på dagis efter ett långt och härligt sommarlov för dem.

Jag skulle köra och lämna Selma, och Mange skulle lämna Theo.

Mange o Theo körde lite innan oss, så när dem sa hej då, började Selma gråta och ville ha en kram av Theo , och Theo kramade och sen när hon inte slutade gråta så klappade han henne på ryggen och skulle trösta hennem det såg så gulligt ut.
Selma och Theo har ju knappt varit utan varandra på 6 veckor, så dem kommer nog att sakna varandra lite nu.

Men snart börjar ju Theo på selmas dagis, så då träffas dem ute på gårdan i alla fall.



Gör som jag var med och tävla om en safari resa i Afrika.

 För varje deltagare donerar Canon 2kr till WWF

Tävlingen är gratis!!

klicka på länken nedan:

http://calsms.com/736/712/7078/10743896/10752422 

Även om man inte vinner har vi ju hjälp WWF med två kronor för en bättre miljö!!

lycka till!!

nu ska jag gå min lunchpromenix, om det nu är uppehåll en stund. hmm jädrans tråkigt väder, bara regn och regn!!

puss på er

min mys simba

 han gillar allt ligga så där uppe på soffan(när barnen sover, är dem vakna så liggar han oftast på sängen) o spana ut!!

underbara helg!

Vilken mysig helg vi har haft, tänk om vi kunde ha sånna här helger varje helg?! kanske hade blivit långt tråkigt men dock.

Fredagen  började med mys pys i sängen på morronen, Selma o Theo läste för varandra och mig!
 Mina gulliga ungar! =)

Sen var jag tvungen att köra o jobba, medans Mange var hemma med Selma oTheo.

På lördagen fick jag sovmorrn, när jag vaknade klockan 09.00 så var det helt tyst, hmm...vad har hänt tänkte jag, så jag kikade ut genom fönstret, ingen bil ..aha dem är och lämnar granris (vi har precis fällt vår stora gran).

Efter lunch och Theos middagslur så bra det av till barnens dag, där vi hade det super mysigt.

 Cooligarna redo att köra till barnensdag.

Tänka att både Selma  och Theo vågade rida!!!
 Hjälmen var lite för stor, men det var nog rätt kul, hjälmen skumpade fram o tillbaka, hihi  Selma var lite rädd från början , men sen var det jätte kul.

Sen lyssnade vi på Mojje o åkte lite karusell
 synd att inte deras asgarv fasnade på bild! =)

Idag har vi varit en sväng hos farmor o farfar o packe, lämnat lite saker, och busat =)
I eftermiddag har vi bara varit hemma o fixat lite o myst o busat. varit en skön dag ( lite trots som vanligt)

Nu på kvällen har jag klippt gräset och Mange tyckte det var jätte kul att ta kort på mig så han fick en gräslig min =)tokmadde!

Nu så håller vi söndag!!

Imorrn är det dagisdax!!! (kommer nog att bli lite jobbigt för mange att lämna Theo i morrn=(, håller tummarna för att det går bra, bara två veckor tills han får börja här på Selmas dagis)

puss på er






RSS 2.0