underbart väder

Vilket underbart väder! Hade gärna haft en timme lunch till! men men vad gör man dax att börja jobba igen!! =)

Hoppas på lika fint väder på torsdag, då är jag ledig! =) Men vi får väl se hur det blir!!

Lite lungt idag på jobbet, alla är väl hemma i trädgårdarna och fixar eller nått sånt!! Jag vill också vara hemma och fixa, kanske inte i trädgården men måla klart det sista hade ju varit skönt! Så man kan glömma det.


Krutgubben

Igår var vi på 90 års kalas!! Vilken krutgubbe han är vår nisse.  Underbart kalas, med god mat och trevligt sällskap och ett underbart rörande tal från nisse! Nästan så en tår föll!!

Vår krutgubbe ska i helgen till fjällen och vandra!!!! fattar ni 90 år och till fjällen och vandra, helt galet makalöst!! =)

Fantastiskt är det ända jag kan säga!! =)


ny dator?!!

Min bärbara dator har lagt av!! totalt...

Önska mig en ny!!  Kanske har jag en på gång, ny för mig men inte ny ny! Men det gör inget, bara den funkar!! Lite svårt det där med datorer tycker jag, jag kan typ inget om det! =)

En kompis hade en dator över...oj vad bra för mig, men sen är det lite svårt med priset, hon frågar vad jag vill ge, men jag har ju ingen anning...Hur mycket vill DU ha???

Får ta och prata lite med Mange!!



uppdatering!! jag blir med ny dator på torsdag!! =) jippi!!! =)


Jätte bra dag!

Idag har vi varit och lekt på Andy´s med Petra och familj! Mycket mysigt och trevligt att äntligen träffas igen. vi har inte träffats sen bröllopet och det är ju tre månader sen. Men vi har inte lyckats få ihopa det en endaste dag på hela sommaren!

Så det var mycket roligt att träffas och tragga lite! =)

Sen var vi även och tittade ut nya tapeter, och efter lite om och men hittade vi en tapet vi båda gillade!  hon som hjälpte oss tyckte nog vi var lite omständiga! =)
Men det måste ju bli bra, och vi vill ju inte ångra oss!

Mamma och pappa var här på eftermiddagen och hjälpte oss att flytta lite möbler ur sovrummet. Så numera ett tag framöver kommer vi att sova i vardagsrummet. 



det kommer säkert att bli bra, om bara Selma och Theo kan låta bli att hoppa i sängen....=) Men det har inte börjat så bra....jätte kul att vara i mamma och pappas säng!

Hoppas renoveringen går snabbt och smärtfritt. =) Jag bara längtar tills allt blir klart och vi kan flytta in igen! Och vi har inte ens börjat riva ut än...=)

Det kommer att ta lite tid, när man ska riva ner väggar och golv för att tillläggs isolera, men ska man måla om och tapetsera så är det ju lika bra att göra det ordentligt från grunden! =) Så slipper det kanske vara så kalt i vinter.




Allt bra, <3  138  fullrull särskilt på natten =)

den gillar dig för du är så söt

Selma sa nått gulligt igår när vi var i T-parken.

Det var en geting som snurrade runt mig hela tiden och jag blev lite irriterad på den och sa nått i stil med:

Försvinn det var mig en envis geting, varför ska du vara här hos mig hela tiden.

Då sa Selma:

Men mamma det är ju bara för att den gillar dig för du är så söt!

Ibland har dem för goa kommentarer. =)

Vad då ledig dag??

Ledig dag...jo men visst...

Klockan 8 skulle jag vara och lämna min bil för en ny ruta (stenskott) därifrån gick jag och barnen (Theo i vagn) in till stan.
Theo hade tid för klippning klockan 10,00 så vi hann leka lite i T-parken först. Där snurrade Selma Theo på en snurra. Theo tål inte riktigt det, gick som han drukit lite mycket alkohol...sen kräkte den stakaren. Ingen bra idé att snurra honom så fort!

Sen gick vi vidare till frissan, Theo blev jätte fin i håret =) Och han var så duktig, satt alldeles stilla. =)

Sen bröt helvetet lös, Theo blev trött och hungrig (inte konstigt kanske efter olyckan på lekplatsen) Han satt i vagnen och skrek efter välling....Inte hade jag någon välling med mig det är ju mitt på dagen !!

Gick in på ett fik och skulle äta lite tidigt lunch, Theo fortsatte skrika, inget skulle han ha bara välling. Pinsamt? JA!
Tillslut åt han lite macka och lite chokladboll, genast blev han på lite bättre humör. Tur att det aldrig är så långvarigt det där surahumöret! =)

Sen blev det buss hem och det tycker dem ju allid är kul! =)

Allt detta har vi hunnit med innan klockan ens var 12,30.

Gissa om jag är trött nu!

Blir nog inte mycket mer gjort idag. När mange kommer hem ska vi köra och hämta bilen! Ska bli skönt med en ny ruta. inte för jag har stört mig speciellt mycket på stenskotten. jag ser inte ut genom rutan så högt upp! =)

 



så typiskt



Vi hade ju hittat tapet och köpt färg till den som skulle bli jätte snyggt ihopa...så vad händer???

Jo affären där vi köpt färgen och beställt tapeterna ringde och sa att tapeten inte gick att få tag på längre....

Hur illa är inte det när vi nu hade hittat en tapet vi båda verkligen gillade och nu kan vi inte få tag på den....=(

Men färgen kunde vi komma in med om den inte passar till den nya tapeten vi måste hitta nu!! Tack det var ju snällt...

Blir en runda dit på lördag och kolla igen om vi hittar något annat, inte lätt när man har bestämt sig!!

bra dag!

Inga problem att lämna barnen på dagis idag, dem tyckte nog att det var kul att komma dit efter 6 veckors ledighet! =)

Jobbet gick också bra, fort har dagen gått!! =)

Nu är jag trött, snart dax att gå och lägga sig!

Underbart

I morgon börjar vardagen igen! Semestern är slut! dax att börja jobba igen!

Ska bli rätt skönt med lite rutiner igen, även om veckan som kommer, kommer att bli jobbig, trötta barn och en trött Madde! =)

Ska kanske snart hoppa i sängen så jag orkar gå upp i tid i morgon. Dagis väskorn är i alla fall packade och barnen verkar taggade inför imorrn och dagis, dem eller i alla fall Selma har saknat sina kompisar nu den senaste veckan!

Jag tycker i alla fall att semestern har varit underbar, även om jag har saknat solen lite! den tre finaste veckorna i sommar jobbade ju jag! Men men så är det ibland, nästa sommar är jag ju ledig hela sommaren, skönt! =)

Vi har hunnit med mycket under semestern

Jag och Mange har fått lite egentid när barnen var på astrid lindgrens värld, även om jag jobbade så hade vi hela kvällarna själva!

Varit och badat

Hälsat på kompisar

Lekt

Besökt djurparker

Fått saker gjorda hemma, målning har det mest bestått av.

Varit hemma och myst

Massor har vi gjort, härligt. Ändå känns det som vi verkligen inte har stressat med något utan tagir dagen som den kommer, nästan hela tiden! =)

Underbart helt enkelt.


larvigt

Denna lilla varelse väkte stor kallabalik här hemma i morse.



en liten larv, det blev Mange väckt för....

Pappa pappa vakna det är en larv, skynda dig du måste se den, den klättrar!!!1

En yrvaken Mange kom tillslut upp ur sängen för att se denna larv. =)

Sen var det fullrulle.

Frukost, iväg och köpa färg till lekstugan, vi undrade just vilken färg det skulle bli och i fall dem skulle kunna komma överrens.

Överräns kom dem, vi fick med oss färg hem både till lekstugan och till sovrummet, tapetterna är beställda. Skönt att ha det avklarat.

Hem och fixa lite att äta och sen har vi målat lekstuga hela eftermiddagen.  Nu ser den ut så här:



Grön med vita knutar! Båda barnen nöjda och glada! =)

Den ska bara målas en runda till, men så där på håll ser den helt okej ut, tittar man närmre ser man att det behövs målas en gång till och så lite finlir runt fönsterna.

Nu ska jag försöka få barnen i säng, och snart mig själv också tror jag, trött som tusan. Men jag var ju också vaken i natt/morse mellan halv5 och 6 för Theo vaknade och somnade om hos oss, men jag kunde då inte somna igen och så låg han och sparkade mig i ryggen hela tiden!



Theobus

Hunnit med massor idag!

en tripp in till stan för att fixa in en bröllopsbild i tidningen (bättre sent än aldrig)
In på banken, ny spargris till Selma (Theo tappade hennes andra i golvet så den gick i sönder occh alla pengar for all världens väg)

Alkoholfritt vin inhandlades.

tanka, köra och visa upp rutan på bilen så vi kan få dit en ny (stenskott) Handla lite

sen hem....

Det tar alltid lite extra tid när man har barnen med sig. körde hemmofrån ca:10,30 och var hemma ca:14,30

Sen hann vi minsann måla utemöblerna, så nu är det snart klart! =) Äntligen. två stolar till ska målas andra gången, sen är det bara borden kvar (2 möblemang som båda behövdes målas)

Rensat en massa i sovrummet också, för snart ska vi börja renovera, längtar tills det är klart, och vi har inte ens börjat! =)


Han hunnit med en hel del idag, känner mig rätt nöjd! =) 

Badat Selma och Theo också för dem hade lite (läs mycket) målar färg lite överallt! =)

Selma som målade utan kläder (hon är en riktig nakenfis) fick en väldigt vit rumpa när Theo fick bus i blicken och målade den! ojojoj....men jag fick bort färgen, gormade lite på Theo, men skrattade gott innombords, för det såg väldigt roligt ut! =)

Nu är jag trött, dax att gå och sova.

mysteriet löst

Selma har löst mysteriet med dem utdöda dinusarierna.

Så här är det:

T-rex åt upp alla dinusaurierna och sen fick han en blixt på sig och dog!
Sen kom vi, och nu finns det inga dinusaurier...

Enkelt och bra, det kör vi på!

Se hela bilden

bild lånad från google


g-mormor

Mysig dag hos gammlemormor idag, och ja vi rullade hem! =)

Goda köttbullar, glassefterrätt och fika, inte behöver man gå hungrig därifrån inte! =)

Selma körde med g-mormor, pussel och "tennis". Selma var tvungen att lära sig nu hur man spelar tennis, det gick väl så där. Särskilt när bollen hamnade bland jordgubbsplanterna och bara försvann....i säkert 10 minuter, sen var den plötsligt tillbaka! =)

En bra stund satt Theo i g-mormors knä och mös, båda två tyckte nog det var mysigt, dem tittade på en getting som vi fångade lite när vi fikade. Theo tyckte vi skulle släppa ut den igen, men g-mormor tyckte vi skulle vänta tills vi hade fikat klart! ett bra beslut tyckte jag!

Två trött barn påvägen hem, det är konstigt det här. På väg hem från ullared som tar 3-4 timmar då somnar dem inte trots att klockan är rätt mycket, men på väg hem från g-mormor som tar ca. 30-40 minuter då knoppar båda in. Säkert bara för att jag inte vill det!

Bara för att dem somnade i bilen så var dem ju inte trötta ikväll utan somnade föst vid 21,30.
Nu gjorde väl kanske inte det så mycket idag, då hann Mange klippa gräset och jag hann måla lite på utemöblerna. Nu börjar det likna något! =) Medans vi fixade med det så lekte Selma och Theo i lekstugan. =) dem satt också och hejade på Pappa när han klippte gräset! =)

Nu kallar sängen på mig, är så galet trött mest hela tiden just nu, men det går väl över. =)

mamma jag gillar dig

Theo är för go´ibland!
Idag när jag stod och stekte pannkakor till lunch så sa han bara rättsom det var:

Mamma jag gillar dig!

Jag gillar dig också jätte mycket Theo sa jag

jag gillar dig också jätte mycket

Senare på kvällen sa han

älskar mamma

Min gullunge, man blir så glad när dem säger så!


ljus

Idag var Johanna här en stund och lekte lite! alltid trevligt! =)

Något annat har inte blivit gjort, inte mycket i alla fall!

Sitter och letar resa till mig och Mange! Bröllopsweekend, var ?? finns en del alternativ, men inget bestämt än!

I morgon bär det av till gammlemormor för lunch och fika och säkert nått mera! =) Man rullar alltid därifrån =)

Nu ska jag tända ljusen och njuta av att båda barnen sover!

Selma



Selma har haft morgongympa med denna låten hela morgonen, är lite trött på den nu! =)

Filmade henne när hon höll på men jag vet inte hur man kan vissa den här!! det hade varit kul, hon var så söt! =)

det ena projektet ...

blev klart för några dagar sen!

Sen 2006 har det varit omålat, ja jag vet 4 år!! galet. Men nu är det klart. =)

Under tiden!!




Mange målar, under sin semester...ölen på lagon avstånd! haha
Klart, bara fläkten som ska sättas fast igen. Å nej det ska inte ta 4 år! haha (Är redan på plats faktiskt =)



Det blev väldigt bra tycker jag! Ser betydligt trevligare och ljusare ut nu! =)

så kan det gå (för ett tag sen)

Jag bad Theo gå och tvätta sig innan med vatten och tvål.

Efter en stund skriker han: MAMMA hjälpa mig!!

När jag kom in i badrummet såg jag varför han ville ha hjälp



Lite mycket skum, han fick inte bort det! =) (undrar hur mycket tvål han tog igentligen?)

Visserligen kunde det behövas för han hade chokladsmet lite överallt! =)

regn...

Regnet står som spö i backen...ingen målning idag heller!! Blir aldrig klar känns det som! =)

Idag blir det till att tvätta lite (är redan igång) städa lite (toan klar) fixa till ättiksgurkan (ligger i saltvatten sen igår) Och rensnig i sovrummet (där renoveringen börjar om ett par veckor, allt ska ut där ifrån)

Sen kommer faster Helena i eftermiddag, så vi får se hur mycket som hinns med!

Just nu står Theo och kladdar med vatten i köket...blir nog en sannering där sen! =)


4 barns mamma...

det livet har jag provat på idag. puh...

Nej det var inte så farligt, dem leker så bra mina barn och annas barn som jag passade ett par timmar idag.

Men det är nog tur att jag bara har två barn (än) ...lite trött blir man allt.

Theo blev jätte arg när vi skulle köra hem, satt och skrek hela vägen hem, gissa om jag hade ont i huvudet när jag kom hem, dem ca. 2milen kändes som en evighet.  Theo ville absolut inte hem, han ville leka mera! =)

Nu är jag trött, hoppas på en lugnare natt i natt.

Selma och Theo vaknade av åskan i natt och helt plötsligt var båda rädda för åskan och var tvugna att sova mellan mig och Mange. Man sover inte så bra med två propellrar i mitten. Mange gjorde det ända rätta han gick och la sig i Selmas säng! =)


Helena

Dem fina bröllopsbilderna på oss har Helena Lövgren tagit!

Kika gärna in på hennes blogg och titta på fler bilder hon har tagit och målningar hon har målat!


leverans...

Igår kom en leverans från farmor och farfar....

Barnen blev superglada!! Gud vad roligt tyckte dem, vi också för dem blev så glada.

Ända nackdelen....vi har ytterliggare ett målarprojekt innan vintern kommer....



Farfar har snikrat en lekstuga, barnen har hjälpt till lite i början, men hade nog glömt bort det lite!




På med takpannor





Selma tycket fönsterna var lite smutsiga, så hon var tvungen att putsa dem lite! =)

Nu är bara frågan vilken färg ska lekstugan vara??

Selma hade många förslag, det försa var att den skulle vara rosa lila och gul...hmm...kanske inte alla dem färgerna ihopa elle vad säger ni?? =)

sen nästa förslag var att den måste smälta in bland träden, så då skulle den vara grön, med vit dörr...=)

Vi får väl helt enkelt åka till färgaffären och titta på lite olika färger och se vad som blir bra...kanske hjälpa till att styra upp det lite..=)

Någon som vill hjälpa till och måla??

Tack så mycket för lekstugan farfar och farmor!!!


hotmail.

jag tror jag behöver hjälp!!

Jag kommer inte in på min mailadress, fel lösen...??!! det är exakt samma lösen jag har haft sen jag startade mailen för 100år sen!! ?? Har ungarna varit på det eller vad??

sen tänkte jag , strunt samma då jag skapar ett nytt kont tills jag kommer på hur jag  ska göra...det funkade ju bra....tills jag skulle logga in nu...fel lösen??? VAD FAN ÄR DET FÖR FEL???

Jag tror jag blir tokig....varför funkar ingenting på hotmail?? är det kanske dem som har nått fel?? eller är jag helt knäpp???

GRRRR

vill bli klar nu....

Igår blev det lite städning och målning, inte så mycket målning för baren tröttnar ju rätt snabbt på att måla, men bättre än inget.

Hoppas bara jag hinner måla klart i morgon, så det kanske kan bli klart någongång innan vintern. Det behövs ju målas en gång till sen. Helst denna hösten. Så man kan plocka fram fina och klara möbler nästa sommar!

Blev lite höst mysigt inne också men lite nya ljus och sånt. kommer bilder sen!

Idag blir det loppis. vi hoppas på att fynd något fint datorbord eller liknande som barnen kan ha en dator på, Mange har fixat en gammal dator så barnen kan spela lite spel, anki och pytte och kalle kunskap och lite sånt! =)
 Lite bortskämda, ja kanske , men vad ska vi med en dator bara ståendes till ingen nytta??

Denna veckan har jag/vi fått två väldigt tråkiga nyheter, inget kul alls men inget vi kan göra något åt. Vi hoppas bara att det löser sig till det bästa i båda fallen!

underbar, härlig dag

Idag har jag och barnen haft en underbar härlig dag!!

Skånesdjurpark är aldrig fel! Hela dagen har vi spenderat där. Snälla och goa och glada barn har jag haft.

Inget bråk inget tjafsande eller tjatande! Helt underbart!


Selma gillade att få klappa kalvarna, Theo är lite fegare så han vågade inte! Väldigt söta var dem.



Lunchdax.



Vi tittade på björnarna när dem fick mat, äpple och till efterrätt fick dem minsan glass....frusen yoggi och fil men jordgubbar. =)


Älgkalvarna roade också en stund. den har ju så långa ben. =)

En helt fantastiskt underbar dag. trött i kroppen är jag nu...

Selma och Theo somnade i bilen på vägen hem, så dem är inte trötta nu!

tjuvar

det har vi nog haft inatt....

Energi tjuvar, all min energi är som bortblåst orkar inte göra nått idag! vill bara krypa ner i sängen och läsa en bra bok med en stor påse godis!

Men det går ju inte, tror inte Selma och Theo hade uppskattat det, jo kanske godiset men inte att jag ligger i sängen hela dagen! =)

Får väl försöka hitta på nått kul med barnen, men vad??

Hmm gå till lekplatsen kanske? Måste trötta ut barnen lite så dem somnar i tid ikväll så man kanske kan ta ett bad i lugn och ro ikväll?!! =)

suck....

Tjat dag idag!! Barnen har verkligen inte lyssnat eller gjort något som jag sagt åt dem att göra!!  suck....

Selma är bara arg och Theo hakar på så klart!

Det blev en lite mysig eftermiddag i alla fall, vi åkte och badade med farmor!! lite lugna (eller nja knappast lugna i vattnet) inga utbrott en liten stund.

Sen tyckte Theo att han skulle rymma från mig, så jag fick jaga honom runt lite överallt, inget kul men det tyckte han att det var och bara skrattade och sprang.

Han bryr sig inte heller om man försvinner eller säger okej men då går mamma. han bara skrattar och springer vidare! suck.

En trött Theo hade jag sen i alla fall så han höll på att somna när vi åt kvällsmat, vid köksbordet!  Rätt skönt att hon somnade tidigt, hoppas nu bara Selma också somnar fort och inte tramsar idag också!

Hoppas på en solig dag i morgon också och med soliga barn!! =)

Bröllopsbilder (mer seriösa)


















rensning

Idag blev det en tur till Eko för att inhandla två nya tvättkorgar (äntligen) och ett par låder att ha leksaker i!

När vi kom hem från Eko började vi sortera leksaker, ta bort sånt dem inte leker med , slänga lite trasiga saker. Det andra hamnade i dem nya låderna och den gamla med så klart, mina barn behöver verkligen inte mer leksaker på ett bra tag! =)

Sen fortsatte min rensning bland alla målarböcker, papper, pysselsaker, pärlor.....och allt annat som låg i pysselbyrån (eller vad man ska kalla den) det blev en heldel saker som blev slängda. man kan ju inte spara alla tekningar och allt pyssel barnen gör, då skulle vi nog drukna! =)

När jag ändå höll på i köket med det så fortsatte jag med resten av köket!

Barnen har varit duktiga och hjälpt till lite i alla fall, sen lekte dem en stund med lera! alltid kul!

Farfar var och hämtade Theo efter jobbet, dem skulle köra och titta på monster trucks.....killar! =)
Selma blev lite sur för att inte hon fick följa med, men denna gången var det Theos tur att göra något själv med farfar. Gissa att han sken som en sol när han vinkade hej då och åkte iväg med farfar själv! =)

Får se vad dagen bjuder på i morgon! =)
Nu har det klarnat upp så kanske det blir sol i morgon! =)

Selmas restaurang

Igår hade vi Selmas restaurang här hemma.
Selma vill bjuda farmor och farfar på restaurang igår, så vi ringde och pratade med farmor och dem kunde komma =)

Sen skulle vi skriva meny, så dem kunde bestämma vad dem vill ha att äta, selma bestämde mat , förrätt huvudrätt och efterrätt, vilken härlig festmål tid det blev så där en söndag!!


Selmas meny!

Blev inte många foton, vi glömde bort det lite så klart



Selma gjorde meny, följde med och handlade, dukade, hjälpte till att laga mat och servera! =)

Hon tyckt det var väldigt roligt alltihopa, och vill göra det igen! =)

borta bra men hemma bäst

I tisdags förmiddag satte vi oss i bilen för att köra till Tranemo till våra vänner och deras barn I 2,5år och L 12 veckor.

  

Efter 1,5 timme i bilen var det dax för en liten paus för att äta lite och springa lite.



en liten runda i skogen resulterade i detta:

  var några flera blåbär innan vi länsade dem flesta ur Manges hand. =)

Sen fortsatte vi , jag somnade och sen somnade barnen också. Innan vi hann fram var vi tvugna att stanna en gång till för Selma blev kissinödig! =)

Sen kom vi äntligen fram och I hade "ringt" hela eftermiddagen till Selma för att fråga när vi kom! =)

Blev en massa busande på eftermiddagen, sen en runda med hunden ut i skogen och där hittade vi massor blåbär

     
Mange och Theo   Blåbär                         blåbär                       mums tyckte Theo

Sen blev det lite mer lek och bus innan barnen somnade , tog lite tid för Selma och Theo att somna, inte lätt att somna på ett nytt ställe! =)

På Onsdagen begav vi oss till Boråsdjurpark...

              

Ridning, tokiga elefanter, badande björnar, grävmaskin, traktorkörning ,get klappning , trötta barn!

Ungefär så här såg dagen ut på onsdagen. Lite fler djur såg vi förstås och mycket lek!
Selma och Theo somande bums, eller Theo somnade redan i vagnen och Selma somnade i bilen påvägen hem!

Torsdagen sen hade vi igentligen tänk att vi skulle köra hem, men vi stannade minsan en natt till =)

Torsdagen gjorde vi inte så mycket, vi var på lekplatsen, sen regnade det och åskade, senare på eftermiddagen/kvällen körde vi iväg till ett annat ställe och plockade mera blåbär och lite kantareller =) jag hittade kantareller tjoho....=)

Vi tittade även på massor älgbajs, det var väldigt spännande tyckte barnen! =)

Theo tyckte vi skulle fånga en, pappa skulle skringa ikapp den så kunde Theo slå älgen med leksaksbilen i huvudet =) hahaha...

Så klart mös vi lite med lilla L också



Både Selma och Theo tyckte det var mysgt och ville hålla lite då och då! Ska erkännas att jag också tyckte det var mysigt! =)

På fredagen körde vi hem efter en liten tur till GeKås (är man 6 mil ifrån så är det ju dumt att låta bli!)
Vi trodde ju barnen skulle somna på vägen hem, men icke dem var vakna hela vägen hem och halva vägen bråkade dem ungefär, Selma ville bara hem till Simba, och båda två var nog rätt trötta igentligen!

Men det var skönt att komma hem! Även om det är skönt att vara iväg lite och inte göra något (då menar jag sånt tråkigt ni vet hushållsarbete och sånt)

Därför har jag inte bloggat något varken på lördagen eller förrän nu så här sent idag.
För har man inte gjort något på flera dagar är det skönt att göra något, så i går (lördag) så målade vi lite till på våra utemöbler (och nej blev inte klar igår heller) Sen plockade vi av alla svartavinbären. (och så packa vi upp gekås fynden också)

 4 liter svarta vinbär räcker långt.



stora goda och söta

I lördags var det 25års fest för syrran

Selma och Theo tyckte det var väldigt roligt att klättra här:



Theo väldigt upptagen med maten, super gott tyckte han det var med varmrökt lax potatis och sås



Selma gillade också maten mycket, särskilt laxen, potatisen var inte lika kul


Theo blev välling sugen senare på kvällen, här ligger han bra tycker han, bland leksakerna på golvet. =)

Alla barn ville hjälpa till att öppna Jessicas paket. =)

I går (söndag) var vi och åt på restaurang och utanför den fanns dessa roliga bilar, stoppa i en tia gasa och kör! =)

Selma tyckte det var kul


Men Theo tyckte det var roligare, han skrattade så härligt, man blir varm i hjärtat när dem skrattar på det visset! =)



Idag (måndag) har vi städat (inte så kul) Packat (mycket roligare, för i morgon bär det av till vänner) Plockat hallon (kul, och gott) Massor hallon blev det, stora goda söta lättplockade hallon.


Nu tar jag blogg eller rättare sagt internet semester. ska bli skönt! Ibland behöver man det!

Ses på fredag eller nått!!

Hoppas ni får en fortsatt trevlig vecka!!

kram

målat

Idag har jag och Selma målat lite på utemöblerna, vi hann inte mycket, men det är en början i alla fall!! =)

Syrrans 25 års fest igår var väldigt trevlig! God mat och gott sällskap!! =)

I morgon ska jag med Theo till öron, undrar vad dem kommer att säga!! Hoppas han slipper fler öroninflamationer, han har inte haft några nu på ett tag och det är ju skönt!

Blir en mer ordentlig bloggning i morgon men lite bilder på målningen!

Tisdag- torsdag eller fredag tar jag bloggsemester!!


RSS 2.0