köttfärslimpa

slutade kl. 15,00 idag...så skönt...körde o hämtade Theo o Selma...båda två var ute grusiga o glada...
Selma skulle visa att hon minsann kunde cykla så när vi kom hem var jag tvungen att plocka fram trehjulingen så hon kunde cykla här hemma, men det gick inte lika bra på gräs..=)

Sen gick vi in o gjorde köttfärslimpa ( var längesen)... o vilken höjdare, både Selma o Theo åt massor. Theo brukar visserligen äta som en häst alltid, men Selma kan det vara lite sådär med emellanåt. Det e så skönt när dem äter ordentligt...=)

har redan hunnit vara en runda på maxi oxå o handlat, behövs ju alltid blöjor o välling....=)

skulle igentligen tränat oxå men jag orkar inte, känner mig lite halvkass....måste hålla mig frisk!!

puss puss

VÅR???

har varit ute o gått en promenad på lunchen...lovley...vår på G??? hoppas hoppas...

kom till jobbet idag o kom på att oopppsss jag har glömt min plånbok hemma...(hoppas det inte e nån poliskontroll när jag ska köra hem...säkert e det det o då blir det böter....inte vad jag behöver denna månaden)...

Selma o Theo mysbarn

orkade inte riktigt gå upp i morse...Selma låg i vår säng , under mitt täcke o det var så varmt o mysigt....
o då blir det så klart lite bråttom sen...=)

jag fick väcka Theo i dag, han sov så gott....=(  men för första gången på länge hade han tid att sitta i mitt knä o äta vällingen...(ligger annars i sängen o äter, för han kan inte koncentrera sig annars, måste ju ha koll på allt som händer hela tiden=)...) det var så mysigt...

en riktig mys morron trots allt...=)

Jag sa till Selma några gånger att hon skulle ta på sig sina strumpor o tillsist sa han: tjat tjat....suck o sen tog hon på sig sina strumpor...det lät så himla roligt när hon sa så...=) hihi

dax att jobba lite

puss på er

KLÄNNINGEN

då var måndagen snart slut.

när jag var på väg till jobbet idag så hamnade jag bakom en gamal farbror i bil....som körde sååå sakta...men självklart gick det ju inte att köra om. när det var 90 så körde han 70 när det var 70 körde han i 50 när det vara 50 låga han på strax över 30 o sen kom i till 30 o då tänkte jag: ska han putta bilen nu eller??...men det gjorde han ju inte=)

sen var det rätt mycket att göra på jobbet...men det var skönt att vara på jobbet igen.

sen kom jag hem vid halv 7 o fick ett så mysigt mottagande av selma o theo...dem blev så glada...=) jag oxå så klart.

och sen kom mange med världens bästa överraskning....MIN KLÄNNING...den hade kommit...jippi....jätte glad var jag...tills jag provade den.....förstor......skulle tagit den mindre stl.  den som jag inte trodde jag skulle komma i...men det gör jag nog....för den här var rätt mycket förstor...så typiskt...   HOPPAS HOPPAS att den finns kvar i rätt stl. nu då....

puss på er

Fina mamma

har inte orkat blogg på ett tag nu...men e på g igen...

idag har vi bara tagit det lungt o myst..
mamma o pappa kom en rund o hälsade på, det var trevligt...pratade lite om deras nya hus, ska bli så spännande o se det när det e klar...bara knappt 3 veckor kvar. även om det känns lite konstigt att dem inte ska bo kvar i vårt barndomshem..o att det kommer att riva det så småningom...men sånt e livet antar jag..=)

selma var så söt när vi åt kvällsmat idag...hon klappade mig på kinden o sa fina mamma....det värmde, nästan så man fällde en liten tår...=) dem e helt otroliga ibland, vet inte riktigt var dem får allt i från...=)

äntligen på benen igen

lite piggare idag i alla fall...o faktiskt orkat leka lite med väldigt överpigga barn....dem har ju inte varit på dagis på hela veckan...det märks kan jag säga....
eller e dem inte piggare än vanlig....det e nog bara jag som varit helt off de senaste dagarna....=)

det blir en lugn helg i alla fall...=/

trött

e så trött....
varit underbart väder idag...men vad hjälpte det...fortfarande trött trots middagslur...

hoppas det blir en piggare dag i morrn...

nu hoppas jag

att vi slipper fler magsjukor.....inget kul....
nu e vi alla lite friskare i alla fall...ja förutom Selma som e super frisk....=)...o bara ville ut till snön o leka idag...=)

hemma med sjuk Selma i morrn..

jaha då var det dax igen....Selma kräkte i natt....så det blir att vara hemma i morrn...hoppas bara att Theo o vi andra slipper det...

riktigt höst väder ute nu...regnar o blåser...så tråkigt.

när jag körde o handlade innan idag så hamnade jag bakon en gamla volvo 240 som hade tjepade baklycktor o fladrande silvertejp lite här o där....o det roligaste på hela  bilen var en liten dekal som det ståd aktas på ...hahha...ja rör man den så trillar den väl ihop...=)

annars ha det inte hänt så mycket idag...varit en lugn o skön dag....selma e ju pigg igen så det var inget långdraget som tur var.

snart dax o nana kudden...

puss

hur kan man sjunga så när man är 12 år???

http://www.youtube.com/watch?v=HRUSLmri68k&feature=related


helt fantastiskt.....

Selma ska till afrika

idag åkte jag o Selma till mormor o morfar en runda...o sen till degeberga...
i blien ligger en kartbok som Selma tycker är jätte kul att titta i ...idag letade hon upp afrika för hon ville se lejon (i en kartbok över sverig)..=).....hon e för go....men hon fick i alla fall se hästar o får...=)

så nöjd

tack johanna för adwaren....snälla hjälp mig fixa in det på min blogg....har inte riktigt lärt mig allt än....kanske kan du hjälpa mig på fredag???=)

jag e sååå nöjd med att jag beställt klänningen...hoppas jag får den innan fredag...säkert inte..men hoppet e det sista som överger än har jag hört-...=) tack jessica...=)

o dessutom e jag sååå glad.....vår i luften....o tiden går så fort att snart e det semester...=)....

trevlig lördagkväll alla
puss

tack tack....

Tack systeryster....klänningen är beställd...halens.se....(brukar inte kolla där...tur att nån annan har koll...=)....) hoppas bara att den passar nu....hoppas hoppas....=) har ju inget tålamod...vill ha den nu....=)

underbara dag idag....vi har hunnit med massor men ändå hunnit varit på lekplatsen med Selma o Theo o busat som bara den.....  o myst massor...dem e ju så goa....(inte så ofta dem vill sitta stilla o mysa)....

nu e barnen badade så nu e det boliboma mys...(o lite godis)!!!

puss på er

hyllning till mamma o pappa

jag älskar dig mamma..

jag försår precis (eller nästan ialla fall) hur du hade det när vi var små till vi var tonåringar...allt tjatt o gnatt...om att detta inte är ett hotell...ibland känner jag mig som tre barns mamma =) Selma Theo o mange...=)...

jag försökte i alla fall vara en bra dotter lite sent men bättre än aldrig...=) när jag var gravid med Selma var jag så uttråkad att jag städade nästan hela mamma o pappas hus...(vilket jag aldrig gjort tidigare)....hoppas det kompenserar lite i alla fall....=)

jag älskar dig mamma o pappa för att ni alltid ställde upp för mig alltid...

hoppas ni vet var ni betyder för mig! älskar er.....hoppas vi ses snart....saknar er när jag inte träffat er på länge......puss puss puss!!!



så underbar röst....

http://www.youtube.com/watch?v=GY-ZlMyPxVw


fan detta vill inte som jag vill...hur gör man??? hjälp!!!



kopierar man länken till ett nytt fönster så funkar det.....

vill så gärna ha denna klänningen...

Bubbleroom / H Ballongklänningklänning från bubbelroom.se
vill så gärna ha denna, men såklart e min stl. slut så e det någon som sett nått liknande nånstans???

Jag e bjuden på bröllop...

ååå så spännande jag har inte varit på bröllop på 20 år....då var jag ungefär 6 år o var brudnäbb på min mosters bröllop...kommer ju inte i håg så jätte mycket av det...men jag kommer ihåg en sak väldigt väl, o det var att vid middagen låg det vad jag trodde var vindruvor framme,jag tog en o tänkte ååå vad gott med vindruvor...men bläää...det var ju inga vindruvor utan oliver...tvi......jag kan fortfarande inte äta oliver....fy vad äckligt jag tyckte det var....=) vilka minen... men åter till det "nya bröllopet" det ska bli så kul...fast jag får ju vänta ända tills september...=( fick inbjudan idag!!!!=)

varit en så skön dag på jobbet...hunnit med saker som bara måste göras min som vi inte hunnit med...som att dammtorka i butiken(inte så kul men nödvändigt) o skylta om...det blev om jag får säga det själv jätte bra....jag o camilla har bollat ideér ett tag o nu blev det gjort...blev så bra....=)

längtar tills nästa fredag!!!=)




solen skiner o jag e glad

vilken underbar dag!!! solen skiner o jag e pigg o glad...=)

håller på att skylta om på jobbet...ska bli såå fint=)...ska fortsätta nu!!!!

puss

mår lite bättre igen...

kanske blev det inte värre än så här...mår lite bättre igen....=)

fredag i morrn IGEN!!!! äntligen helg igen...o jag slutar 4 i morrn,......skönt!!!

varit en rätt bra dag på jobbet idag....lite trött o hängig men rätt bra....
nu ska jag ringa mamma o pappa det var längesen jag prata med dem...

puss

känner mig kass idag....

huvudet sprängs snart....fryser o känner mig kass....feber på g?? hoppas inte...

dator reperatör det e jag....

"stormadde"  (jag e "lillmadde" på jobbet) har smittat mig med förkylning.....ett jäkla sätt....e så trött att jag hade kunnat somna nu....

slapp köra o lämna Theo i skogen idag, kom på i morse att det var utefm. idag på Theos dagis o då brukar dem vara i skogen (var??? det kan man ju undra) jag lämnar halv 11 på onsdagar och då är dem redan där, (glömde ju kolla var dem skulle vara i går när jag hämta, kom ju på detta i morse)..men i alla fall så körde jag till dagis o där fanns ju en "fröken" kvar det var ju tur så jag slapp köra vilse i skogen =)....

kom in en kille idag i butiken....med en dator...hmmm har han gått fel tänkte jag....men det hade han inte...expert hade skickat honom till oss....för dem hade inga skruvar till hans dator....men det hade jag...hihihi...så nu var man dator reperatör oxå...=)

som jag skrivit innan så ska jag o camilla inte äta godis på jobbet....så nu blir det frukt i mängder.....=) snart e all frukt slut....=) dax att köpa ny??


Theo bus&gullunge....

har varit o tränat idag...var super skönt....precis vad jag behövde.

när jag hämtat Selma o Theo på dagis idag, så stannade vi ute lite...Theo hittade krokosarna i rabatten....ja sa nej inta ta dem....Theo titta på mig , man såg hur han tänkte...o snipp så var blomman av....o så gick han till mig o log o gav mig blomman....då kan man ju inte vara arg...det går inte....=)



tusan vad det blåser

oj vad det blåser här idag...inget vidare, men står man i lä så värmer solen riktigt skönt....(är våren på väg nu eller ska vi få mer snö??)

kanske blir det ölandsdjurpark i sommar....vi funderar på det...Selma kommer att tycka det är jätte kul i alla fall...=) Theo kommer nog oxå tycka att det är kul...=)
planeringen fortsätter....

ska köra o träna ikväll ska bli skönt....har inte bestämt mig om det blir gymmet eller kanske afrodans...hade varit kul att prova...=)

nu e lunchen strax slut....

trevlig dag gott folk...

Selma bAstämmer.....

Jaha då var måndagen snart slut igen..tiden går så fort.

Idag började jag kl.11,00 på jobbet, Selma började tjatta kl.07,00 om att von ville till dagis....ska vi köra nu??...mmm snart...i nästan 3 timmar.....=) och dessutom så e det hon som bAstämmer!!!   mmm just det inte bestämmer utan bAstämmer....för hon e en stor tjej nu...=)

Idag har jag o Camilla bestämt oss....inget mer godis på jobbet!!!!...ojojoj hur ska detta gå??!!!

hittade en jätte fin klänning på bubbelroom.....men såklart fanns den ju inte i min stl. =( så typiskt när man äntligen hittar en klänning man vill ha.

dags att ta tag i disken...maskinen är klar dax att stoppa i lite ny disk....

puss

bröllop

en exakt sån klänning vill jag ha om jag någonsin gifter mig....
såg precis vårt bröllop i era händer...o hon fick en såå fin kläning...enkel, men ändå så fin....vit tubtopsmodell...men svarta detaljer....lovely...

70000000000000 kalorier.....

...varit på kak kalas hon kusinvitamin.....mmm goda kakor...o super god chokladtårta...mmmm....kommer nog att vara mätt i flera dagar nu....=)

men oj vilken träningsvärk jag har idag....men det e rätt skönt då vet man att man gjort nått....=)

snart dax att gå o lägga sig...e sååå trött idag.....fattar inte varför riktigt.....

Det näst värsta som kunde hända hände....

det var inte ugglas som vann...men det det nästa värsta....opera......usch o fy o blääää....
jaja jag kan väl kanske inte klaga för jag rösta ju inte...men dock...vad har sverige för smak.....???.....var tog EMD o Zelmerlöw vägen?? o hårdrock????  jaja....

go natt på er gott folk...dax o nanna.....puss

snällasnälla...

inte ens när man blundar e låten bra....sorry...hoppas verkligen inte hon vinner...då tror jag att jag kräker....(eller hur camilla)...

äntligen prata lite med M.....gillar dig puss!

får väl kolla vidare på melodifestivalen nu....

puss

vilken härlig dag!

fick lite sov morrn....sen var det bara att köra iväg till friskis...körde ett hårt gympass....så skönt...har längtat...iväg till stan efter det, lämna tillbaka lite böcker som Selma lånat...köpa present till jonathan som ska fira sin födelsedag i morrn.....
sen var det dax att köra hem igen...tvätta lite...busa med Selma o Theo....   Har varit en skön dag....

men nu e jag rastlös igen....behöver verkligen en tjejkväll....  snart...=) eller gå ut o svänga dem "lurviga" PÅ GRAND.... det hade oxå varit jätte kul.....

Selma e så söt.....hon sa idag.....mamma?!" mmm vad är det??....Jag älskar dig mamma.....hon e så söt...det värmer....
Selma o Theo har varit så söta idag...kramats o gosat med varandra...(för en gång skull=)....)

Tråkigt bara att Mange har så ont i ryggen.....(går som en 80 åring) =)  men det går väl över...jag tror inte att han ska spela handboll på ett tag...så han får ordning på sig rygg...o göra dem övningar han har fått av kriopraktern....(stavas det så??)

melodifestivalen ikväll...har nte bestämt mig om jag vill titta på den eller inte.....igentligen inte men kanske......e ju inte min favorit.

saknar prata med M......prinsen

ha en bra lördaskväll gott folk...puss




P3

lyssnade på P3 kl.14.00 idag...brukar inte lyssna på P3,men jag fick ett tips av mange idag att lyssna då....
min kära kusinskusin var med på Fredagsflörten....mycket kul att lyssna på( för er som inte vet går det ut på så är det att en singel(min kusinskusin) gör nån presentation o blir lite intervjuad o sen får i (detta fall) tjejer ringa in o fyra tjejer kommer fram o sen blir det lite frågor till dem o så får han välja ut en som han får nummer till och förhoppningsvis blir det en dejt....)...undra hur det går.???....
fast det blev inte den tjejen jag trodde att han skulle välja....kanske får träffa henne nästa storsläkt träff...=) lite coolt....

och jessica o becka läser ni detta så var det PG.......=) (ÖITP)

puss på er

rastlös...

e så rastlös nu....
tur att imorrn blir det gymet sen lite ärende på stan och sen hem så mange kan fixa till bilen....
ska bli så skönt att komma iväg i träna, e nästan två veckor sen...längtar"!!!!!(hoppas det inte e för mycket folk)

sen blir det nog en lugnkväll....med lite go mat o dryck....

snart e det dax att gå o lägga sig..så man orkar träna....=)

go natt gott folk...


ja Johanna den filmen får vi se.=)...e så bra blev inte ikväll....

Varför snöa det....

det var väl j-vligt onödigt....för nu regnade det bort...suck...
trodde jag skulle sitta själv hela kvällen (för mange skulle spela handboll)....så jag hade tänkt ut allt så bra...få Selma o Theo att somna...ta ett glas vin o titta på gothika...(tror det stavas så)...för den filmen e så bra o mange gillar inte den...... men nu ska han inte spela handboll så blir nog ingen film...=) fast jag får ju sällskap förstås.....=)

Deppig...

Började redan i morse, Theo blev lessen när jag lämnade honompå dagis idag ( det gick visserligen över innan jag hann gå utanför dörren men ändå..
Sen har det varit rätt mycket på jobbet idag....när det äntligen var dax att köra hem så börjar det snöa....(vill inte ha mer snö)...sen kommer jag hem,...
Selma hade redan somnat, Theo somnade tio minuter senare, Mange mötte jag i dörren, han skulle köra o träna...Nu har jag ätit lite...så nu väntar en STOR HÖG tvätt....o massor disk...=(   ibland vill man bara krypa ner i sängen o dra täcket över huvudet o glömma.....

men en positiv sak....det låg nya numret av mama i brevlådan...så slutet av dagen kanske blir bra i alla fall....=)

Nu e det dax att ta tag med tvätten....

vilken dag!

ligger nu på soffan o slöar...vilken dag de varit....jobbat mellan 9-18 o vi ha haft så mycket att göra idag...massor av kunder..det e kanon, men ibland kan det bli lite för myckt när man har massor glas att slipa o beställningar att göra....men vi hann med det mesta i alla fall....=)

borde gå o lägga mig tidigt, men det e ju greys...det kan jag ju inte missat....=)

Nu får det vara nog!!!

gick utanför dörren på jobbet för min vanliga lunchpromenade....o då börjar det snöa...små små flingor...men dock...nu får det vara nog...nu vill INTE jag ha mer snö...jag vill ha VÅR!!!! suck!

barnen e på dagis idag o det tyckte dem var jätte roligt att få komma dit igen...det e tur att dem gillar att vara på dagis. Selma prata alltid så mycket om sina kompisar på dagis...Theo säger ju inget än men det märks att han gillar det...=)

Selma är så påhittig

jaha...idag har jag varit hemma med Selma o Theo för Theo har varit sjuk, men idag var dem minnsann pigga o glada så det blir dagis i morrn...
o jag ska jobba... 9-18....för camilla är fortfarande sjuk...stakaren...

hunnit med massor idag...det var förstås skönt...men tråkigt att Theo har varit sjuk.

Selma har hittat på så mycket saker idag...hon har haft sagostund för mig o hittat på dem mest fantastiska
historierna....=) det var pippi o mörkar skogar, och bilar som gjorde det ena o det andra...=)  hon e för söt....

Vi var ute en stund idag oxå...leta vårtäcken.... hitta videungar......och SNÖDROPPAR....jag gillar snödroppar...då känns det som att våren e påväg....=)

Selma ville oxå skriva....

selmaklööäö.ö''''ihbb,n,gggtghtjgfjujggjvjmmjgbkgkibkkbbbbbbbbb,bg,gb,mmmcnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn88888tti98f88888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777greifgtrTyfrfr6666fhuuot86y8erplfdfvhkcfjvjibhyediy7rfsx33ee4ry55667u9o0+0+´fgsfdedz21vbjjjjjjjjjjjubivgbogkbgklkcvv6kcjcjkdlkyujfukgjvjbnnbnvcbnc      fpgowed       j i   ifnbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbiuhjjnn999yujiiiiiiiiiiiiii
yewt

Sjuka barn

Idag får jag vara hemma med "sjuka" barn....inte så sjuka idag inte....i morrn blir det dagis!!!
kl.är halv 11 o vi har redan hunnit hälla ut hela leklådan o rensa i den....fanns fortfarande babyleksaker längst ner så vi plockade bort dem. vi har ju ingen bebis längre.... så nu e dem undanstoppade.

fler bilder


The Studio

igår var det äntligen dax att köra ner till Malmö o turning torso o bli stylad o fotad....mycket väntan lite för mycket för dem var ca. två timmar försenade....men det var trots allt värt det.

hade kul igår...

kom inte hem förrän 22,00 så jag orkade inte skriva nått då, nu sitter jag på jobbet o har inte tid att skriva om allt som hände igår....återkommer om det ikväll när jag har tid att skriva o kanske lägga in en bild!...

snart dax

att köra....ner till malmö...känns mycket märkligt att köra iväg utan att man har gjort vid sig...inget smink o håret på ända....=)...men när vi kör hem så e vi så fina.....(hoppas jag i alla fall)...=)

Theo tyckte det var jätte kul....

 på Andy´s...det tyckte pappa oxå...=)

Andy´s


Selmas stora idol Felicia...=) dom hade så kul...underbart att se...

NEJ!!!!!

inte caroline af ugglas....bläää...inte för att dem andra var jätte bra...men i alla fall.....suck...hur tänker folk????

Snälla Snälla....

låt inte Caroline af ugglas gå vidare.....

nått värre får man leta efter....( följer inte melodifestivalen...men råkade se detta.....förkräckligt)....o petra...e inte bättre...bläää....

glömde....

bara säg att Mange var som ett litet barn idag.....=).....han älskar att leka....(jag med menmange är värre).....=) Älskar honom ....=)

är lite spänd inför i morrn,.....=)...men det ska bli väldig roligt....
kommer bilder från Theo studio i morrn,.....=)

Andy`s

idag har vi varit på Andy´s, var där redan där kl.10,00, Selma har ju tjattat så länge...hon vaknade 06,00....=)
det var jätte kul vi var ju där med Anna, Matte Felicia o Kevin.  Theo o Kevin hade väldigt roligt bland bollarna...o Theo gillade verkligen åka rutchkanan(stavas det så??) så mysigt när dem skrattar.....=)
Selma o Felicia skötte sig mer eller mindre själva....dem cycklade hoppa stutsmattta, var i bollhavet o åket rutchkana...=)...

jag frågade Selma vad som var roligast på Andy´s när vi åkte hem o hon svarade att det var felicia som var roligast!!! =) hon  e söt hon....=)

Men det var verkligen kul att hitta på nått o särskilt att träffa Anna med (som jag saknat så mycket, älskar dig gumman)....snart dax för lite tjejkväll tror jag...=)
 Jag tog en del bilder på Andy´s dem kommer...(nått fel med pogramet just nu så jag kan inte lägga upp dem)

efter andy´s fick jag ta ett varv med damsugaren...igen...av någon anledning så har man halv sandlådan i hallen....varje dag...(borde inte vara nån sand kvar i sandlådan, men det är det)....

Selma har varit ett riktigt matvrak idag....har inte gjort annat än ätit...=)....pankakor på Andy´s hann inte mer än hem förrän honvar hungrig igen...yoggi, flingor...lite chocklad kex....sen gick det en timme kanske sen var det päron....en timme senare var det kvällsmat....men efterrätt idag till selma....piggelinglass....och Theo fick lite fruktpure...nami....gick en timme sen var hon hungrig igen...ville ha havrefras....=)...ett kinderägg.(.första gången hon fick det ....spännande)....o nu när hon skulle gå o lägga sig så var det välling...men hon orkade inte äta upp hela....=) kan jag förstå så som hon har ätit....o hon har inte ätit lite heller....=)

Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig i morrn när vi ska till the studio.....tvättar för fullt.....allt måste vara rent så man har att välja på!!!...=)
ska nog ner i källare nu o ta tvätten...=)...

trevlig helg på er...puss

uttråkad....

behövs inte sägas mer... händer inget kul....=(

Mora träsk....

satt o titta på bolibompa med Selma (som vanligt)...dem partade om melodifestivalen o prograamledaren frågade vem man tyckte skulle gå vidare i andra chansen ? selma sa direkt MORA TRÄSK!!!...inte svårt att förstå vilka som e hennes idoler(dem e ju inte med i melodifestivalenmen i alla fall)...=)

Selma o Theo är så söta...idag när Mange hämtat Theo o jag hämtat Selma o vi kom hem så bara kramas dem hur mycket som helst....så mysigt att se....dem saknar nog varandra om dagarna...lite i alla fall....=)  synd att dem inte e på samma dagis...

I morrn ska vi till Andy´s o leka med Anna o  Matte o deras barn(Selmas bästa kompis) Felicia o hennes lillebror (som e nästan lika gammal som Theo) Kevin. ska bli kul att leka lite..=)

ha en trevlig helg allihopa! kram

Selma o Theo myser med välling i mamma o pappas säng


mina busar i höstas


Mitt tidspressande schema

sprack i morse....
jag måste klä på Selma o Theo ytterkläderna 07,45  så jag hinner lämna Selma kl. strax innan 8,00 o Theo 8,25 så jag hinner till jobbet till 9,00...

men i morse så tyckte Theo att det en bra att bajsa precis när vi skulle ta på overallen....så där sprack hela tidsschemat....=) tur man har förstående kollegor.... 

Längtar till helgen!

Det ska bli så skönt meed helg...bara en jobb dag kvar...

Längtar så tills helgen...på lördag blir det andy´s med barnen o Mange, vi ska dit med Anna , Matte , Felicia o Kevin...ska bli kul att leka lite..=)

Och söndag ska jag , Petra, Johanna o Becka till The studio i Malmö och bli sminkade o fotade....hmmm....spännande....=) men man ska ha 3 ombyten med sig så att det blir lite variation på korten...men vad ska jag ha för käder???         den som lever får se!!

Idag har det inte hänt så mycket...jobbat...slipat glas (kul för det håller jag på att lära mig, alltid kul att lära sig nått nytt =)..)

Det gick jätte bra att lämna Theo på dagis idag....=)  så skönt för det e så jobbigt när barnen blir lessna....

sex..

Camilla slutade tre i dag o precis innan hon skulle gå så sa jag : jag orkar inte jobba till sex. camilla som bara lysnade på ena örat, titta på mig o sa: vad sa du?? jag orkar inte jobba till sex idag....
Camilla jaha jag trodde du sa att du skulle ha sex men inte orka....
hahaha så fel det kan bli när man bara lyssnar halvt.....eller tänkte hon på nått helt annat än jobbet!! =)

kanske e det man ska göra boka in "möte" med mange hahaha.....=) 

puss

Mår som en prinsessa

slutade kl 15.00 och körde direkt och tränade efter jobbet (mange hämtade barnen) det var sä skönt att få en liten stund för sig själv.

Sen somnade Theo vid 18,30 och Selma o Mange somnade framför bolibompa typ 5 minuter senare. Så då kom jag på den bästa ideén på länge.....

Jag tappade upp ett VARMT bad (och för en gångs skull låg jag länge i badet o bara njöt) så nu känner jag mig som en prinssesa...lovey...=)

Och klockan 21.00 är det desperata hemmafruar på tv.....kan det bli bättre???

Dagen började inte så bra men slutar (hittils) desstu bättre.....=)

heavy metal

kundeinte somna i går kväll...låg o vände o vred mig, när jag väl höll på att somna så vaknade såklart Selma o hade drömt någon mardröm om tigrar. sen skulle hon sova mellan mig o mange...tror ni att jag kunde somna sen?? nej såklart inte...så jag låg o vände o vred mig en stund till....måste ha somnat tillslut...

men det kändes inte som jag fick sova särskilt länge förrän manges mobil dåna igång med någon j-vla heavy metal låt...då var det dax att vakna....Det finns ju mysigare sätta att vakna på än heavy metal på högsta volym.  Så klart var jag irriterad på alla.....tills jag fick frukost i mig...=)

lämnade Theo för fösta gången själv på dagis idag....det gick bra...lite gnällig när jag gick men det ....men det försvann innan jag hann gå ut genom dörren.=)

Ska köra o träna efter jobbet idag...Mange ska hämta Theo tidigt så då får Selma oxå slutat tidigt!

Nu e snart min lunch slut....men jag slutar ju tre idag....skönt.


cityakuten

Äntligen börjar cityakuten igen, synd att det är sista säsongen, men det kanske inte kan vara för all framtid.

Selma o Theo somnade hur sabbt som helst, hann knappt träffa dem.=(

I morrn ska Theo vara på dagis helt själv....undra hur det ska gå??? det går säkert jätte bra.

semesterplanering

jag o camilla försöker få ihop nån  bra semesterplanering här.....men det e ju inte det lättaste när ingen jobbar heltid....suck..

vi hade nog behövt en semestervikarie...men det e ju inte det lättaste att hitta någon som kan...och vi tror inte chefen e så pigg på det heller....men hur gör vi när man e själv här o man jobbar tex. mellan11-18 o vi öppnar kl.9,30.....????  jo jag vet man kan ju inte öppna förrän 11...men det tror jag inte är så populärt hos chefen....HJÄLP!!!

blir nog ingen semester  i år!!! =)

en trevlig söndag

dagen började med Theo som vaknade klockan 06,45....o hade bajsat....kul att börja dagen med att byta bajsblöja..o sen lite välling till honom..sen var det full rulle på honom....=)

tog typ en timme innan Mange o Selma vaknade...   (troddde Theo skulle väcka dem innan....han e ju inte tyst precis =)..) 

sen var det dax att börja städa lite....det behövs alltid av någon anlednig ...=)

Becka o Micke kom o hälsa på en lite runda..Micke följde med Mange o Manges föräldrar till claessons o titta på motorcyckar o tillbehör....medan jag Becka Selma o Theo åt lunch. alltid trevligt att umgås med familjen...
 
senare på eftermidagen kom Pär o hälsa på, en vän som jag inte träffat på 3 år.....alldeles för längesedan...ska inte bli så länge innan nästa gång.....det var i alla fall väldigt trevligt...

Theo har lärt sig snurra....nu gör han det hela tiden....=) han e en riktig bussig gullunge...=)

summan av denna dag var att det var en trevlig söndag..trots en halv taskig start...

RSS 2.0