tre röda o tre rosa hjärtan....

snart e det dax för fest hos Johanna...=)

varit på stan en runda....handlat en skjorta till Theo o ett par leggins till Selma... o lite go choklad till mamma...morsdag i morrn ju.

fast hon vet redan att hon ska få choklad, för selma ringde mormor o berättade att vi hade varit o köpte choklad till henne, 6 hjärtan, tre röda o tre rosa....hahaha...vilken överraskning det blev....=)
jag skattade så jag låg dubbel....när selma berättade...hihihi

får se om det blir någon tripp till skånes djurpark i morrn....Theo har feber...så tråkigt, kanske jag o selma o mormor o morfar får åka då utan mange o Theo....hoppas hoppas Theo e frisk i morrn.

sen har vi legat o solat lite idag oxå...så skönt att lapa sol...=)

nu ska jag ta o fixa till lite mat till oss, sen e det dax att göra vid sig och köra till johanna...

puss på er

bjuder på en låt


Black Eyed Peas



kan ite hjälpa det, men detta gillar jag helt klart...alltid gillat black eyed peas :)

klockan 15,00 ...

klockan 15,00 idag ringde mange, hej jag e på väg att hämta Theo han har feber....

jag visste väl att det var nått på G!! reaktion på sprutan???!! det skulle kunna ta typ en vecka, o när jag tänker tillbaka tog det ungefär så här lång tid för selma när hon fick den sprutan till hon fick feber...(det e nästan exakt 2 år sedan.)

varit en rätt skön dag på jobbet...fast så klart skönt m helg!

har ont i min kropp idag...??? fattar inte varför??!

trevlig helg

puss på er

sovmorrn....grrrr

07,00 då ringer telefonen .....jag flyger upp ur sängen...ja de e madde.(ja ni vet ju hur man låter innan man har sagt nått på morrn)..åå i´m sorry wrong (stavas?) number.....i min hjärna tänkte jag ett o annat ska jag säga....o det var inget snällt.
Jag som skulle ha sovmorrn (okej det blev ju lite längre) o Selma o Theo sov...tills telefonen ringde....suck...stakars Selma o Theo oxå dem hade behövt sova...

theo somnade i bilen på väg till dagis sen. han var inte riktigt säg själv i morse....vet inte vad det e för fel, ingen feber i alla fall...

Selma hon har hamnat i värsta 4(?) års trotsen....eller 3,5 års trots finns ddet??

hoppas båda två e på bättre humör i morrn , då vi måste in till stan o hitta några finkläder till Theo (snart studentfest,....o alla andra fester i sommar) suck långlördag....


längtar tills söndag, då ska vi till skånes djurpark...det e så skönt att gå där...(hoppas det inte e för mycket folk)

puss på er


jag är rätt snäll

Du är 20% ond!
Du är en aningen ond, fast i smyg!

Fler test hittar du på testportalen.se



hunnit i kapp!

det blev en mycket liten promenad idag....båste inte bort men blev blöt( så tråkigt typ höstväder...ska det inte vara sommar nu??)

nu e vi äntligen ikapp på jobbet, känns sååå skönt! allt e under kontroll igen, har t.o.m hunnit skylta idag...imorrn får vi nog damma o putsa bågar....(inte jätte kul, men det behövs).

vi har suttit o planerat vår semester (om vi nu får nån semester ihopa??...) vi ska i alla fall hälsa på syrran eller båda mina syrror kanske ...=)

har ju fortfarande inte varit o hälsat på becka o hon bor ju inte så jätte långt här ifrån...skäms nästan...men dem helgerna vi har tänkt då e hon ju hemma hos mamma o pappa... =) o då e det ju inte lönt att köra dit!!=)


nu väntar sängen...fast jag har sov morrn i morrn....eller ja det beror på selma o Theo förstås...när dem vill upp...inte för tidigt hoppas jag...

i morrn e det fredag....skönt!
på lördag ska jag till johanna
på söndag e det skånesdjurpark som gäller...mysigt


puss på er

promenad??!!

usch jag åt nog för fort...min mage...=(

undra om jag vågar ge mig ut på promenad i dag eller jag kanske båser bort??...eller går vilse hahaha...

blir nog en liten runda i alla fall....

puss på er

halvstorm...

vilket väder blåsigt som bara den....i alla fall här i lilla B så det blev ingen promenad idag, utan lite shopping...hihi...fynd....
det finns en liten butik här med outlett...så en skjortklänning blev det..100 kr....(200kr rabatt) fynd!!! ibland hittar man ibland hittar man inget.

konstig lunch idag, var så mycket folk i butiken, så när jag handlat min klänning så hoppa jag in o hjälpte madde lite, så nu tar jag 10 min lunch till....=)

jag har en sån konstig förkylning den vill aldrig ge med sig...jag vill ju träna .....men jag kanske ska träna så förkylningen bryter ut ordentligt....eller försvinner...

nu e det dax att jobba lite!

nu börjar ni bli gamla syrran...=)     men skit skoj....ska bli kul att få se det live..=)

puss på er



skoskav

idag på min vanliga lunch promenad, så fick jag för mig att gå en annan runda än den jag brukar.

den här andra rundan e jätte fin, vatten skog fågelsång...mys...men jag e ju inte van vid den här rundan o jag vet inte riktigt hur lång den är eller riktigt var den tar vägen, innan har jag bara gått en bit o vänt, men inte idag....så det slutade med att lilla jag hade typ gått "vilse" i lilla B ...hallå...hur gick detta till???
men jag hittade tillbaka (visst i alla fall vilket håll jag skulle gå) o var tillbaka precis när min lunch var slut så camilla kunde gå på lunch...=)

men jag hade ju defenitvt fel skor att gå "vilse" i , ett par av mina nya....ajajaj...skoskav...på med plåster o le...=) tur att jag bara jobba till tre idag...

det var så skönt att komma hem o ta av skorna, efter jag hämtat Theo o Selma....=)

tvätt stugan blir så fin....=) nästan helt klar nu....tack svärfar

(nu försöker jag inte sluta röka längre....nu HAR jag slutat röka...jag e  icke rökare...jippi slutade den 6/4 hade nått snesteg där den fösta veckan men inget mer sen....=)...)

i morrn ska både Selma o Theo på utflykter....fast till olika ställen...=)


puss på er


18 jobbdagar kvar sen e det semester...tjoho


tiden går fort

så var måndagen snart slut....denna måndag har verkligen gått fort...

varit en rätt bra måndag måste jag säga, telefonen har gått varm på jobbet med det har inte gjort så mycket...var lite själv idag....men jag fick undan en hel del så skönt.

varit o handlat veckans mat idag...(alltid nått som måste handlas lite senare i veckan typ med mjölk)
gör ju alltid veckomatsedel eller vad man ska kalla det...mån-sön ..även om det brukar bli annat än det jag skrivit lördag o söndag men det gör inget...=)   så skönt att ha allt planerat så ve vi vad vi ska ha för mat, för det e att hitta på som tar tid...=)

i morrn kommer svärfar hit o så ska han o mange fixa lite till i källaren...=)

nu ska jag titta klart på cityakuten, sen e det kudden som gäller

puss på er



nya sommarplågan???



enliget P3 kommer denna låt att bli årets sommar plåga.....

vad tror ni???

jag hoppas på nått annat i alla fall...

rabarber paj o nypotatis

selmas feber e som bortblåst...så skönt...

så idag har vi kunnat så våra fröer som jag lovat selma ett tag nu...jätte kul tyckte hon.

barnens mormor o morfar kom e n runda o åt rabarberpaj..mmm...smaskens...o så klippt mormor Selma Theo o min toppar lite ...så nu e barnen ny friserade o jag lite grann...måste verkligen gå till frissan....=)

o till middag idag blev det NY POTATIS....mums...kan det bli bättre?? nej!!!  så gott det var ...

har precis varit o ute o cycklat en runda...tog en halvtimme...o motvind en bra bit...men skönt var det, tyst o lungt, m fågelkvitter...mmm...skönt att vila öronen lite....selma har inte gjort annat en att tjattat på mig idag om allt möjligt...=)

nu ska jag hoppa i duschen...o sen slänga mig på soffan o slappa....

härligt söndag idag...

puss på er

=)


min kusin spelar bas i detta band!!!


musik

http://www.myspace.com/tinyboyzmusic


gå in o lyssna på detta, min kusins flickvän....=)

shoppat idag

varit på stan med svärmor o svägerskan...=)...utan barnen, så skönt måste jag säga, några timmar att bara vara madde...=)

köpt en ny digitalkamera (den gamla fick Theo fatt i så den gick i sönder) så nu kanske det kommer lite fler foton här i bloggen. o så köpte jag två nya skor till mig själv, behövdes verkligen o jag fynda rejält...248 kr för två par skor inte illa va??
 ett par gympa skor o ett par lite mer fin skor fast som funkar till vardags oxå....myckt nöjd! =)
nu behöver jag bara ett par "fest " skor med lite klack....så man kommer upp i världen hihihi.

men fest ikväll blev det inte, selma har fortfarade feber, så jag e hemma me busfröna,
så e mange på fest...hoppas dem får en trevlig kväll, för det ska jag faktiskt ha, mys med selma (o Theo fast han ligger redan i sängen, trött =( o selma kommer väl oxå att somna snart pga. febern)  men jag har köpt tidningen m bilaga o korsord, inte för att jag tycker det e jätte kul, o jag e inte duktig på korsord, men ibland så kan det vara ok!!....o det e rätt skönt att vara själv ibland...!!! =)

hade den mest konstiga drömen i natt....ojojoj...går inte ens att förklara allt här, men jag gick i alla fall på bio själv, skräckfilm  så det var ingen som ville följa med mig, när jag väl kom till bion så var selma där.....hmmm...hon satt framför mig så jag klappade henne på huvudet så hon somnade, o sen kom min pappa o hämtade henne så jag kunde se filmen klart ........mycket konstig dröm nu tog jag bara den i stora drag , men den var så detaljerad så det var läskigt....

jaja nu ska jag ta o mysa lite m selma, o titta på bolibompa....=)

puss på er

fortfarande feber

Selma har fortfarande hög feber, så tråkigt. Theo kändes lite varm, men ingen feber än i alla fall.

idag har jag storstädat huset, gäller att passa på när man e hemma, Selma sov o Theo satt o lekte med sina bilar, så jag kunde städa i lugn o ro. =) så nu är här rent o fint igen. =)

annars har det inte hänt så mycket idag, Selma har det varit synd om (tycker hon i alla fall, kan inte nått, men så får det vara när man e liten o sjuk)o Theo har varit snäll som en mus nästa hela dagen...=)

blir igen fest för mig o Selma i morrn, får se om Theo oxå stannar hemma lika bra kanske, ingen fest, ingen klänning,,,(...men det kommer ju fler fester...) 

Jag läste det ståndaktiga tennsoldaten för Selma nu när hon skulle sova (hon ville höra den o den fula ankungen)...o i den sagan finns ju pappersballerinan som balanserar på tå.....o Selma sa att hon ville vara lika fin som henne o balansera på tån, så nu vill hon ha en prinsessklänning. .... ska ta o skriva upp det på hennes önskelista så får hon önska sig det när hon fyller år...gäller att fylla på den listan...=)

trevlig helg på er

puss






gillar denna låt med manowar


älskar

mmm älskar doften av syren...underbart

vi har en i trädgården, knippsa av lite o satte in i vardagsrummet...o nu luktar det så gott här inne  =)

man blir så glad av det....

puss

fortfarande en favorit...underbar röst


idag!!!

vad har hänt idag då??

jo Selma vaknade 06,00!!!!! ååå vad jobbigt......=)  Theo vaknade 08,00 varför kunde inte selma sova så länge??

när klockan var 09,00 så var hon jätte trött o gick o la sig brevid mange o somnade hon såg inte så jätte pigg o frisk ut...

sen när eko öppnat o selma vaknat så körde jag o selma dit för att handla blommor till balkonglåderna o lite krukor, det blev som vanligt när man kör till eko lite mer än bara blommor!! =) ( hon skulle ju me fast hon ät jätte förkyld.)

när vi kom hem var selma jätte trött igen, såg på henne att hon inte mådde så bra.....feber...så hon la sig på soffan o tittade på barnkanalen....sen efter någon timme frågade hon mig: mamma får jag gå o lägga mig?  jag svara: det e väl klart du får. o så tänkte jag varför skulle du inte få sova om du har feber o e jätte trött?? vilken gullunge hon är.

så det blir inget jobb i morrn...hemma med selma ( o Theo, drar inte ut selma för att köra o lämna Theo några timmar på dagis....hade kanske gjort det om han hade gått på dagis här i byn men det gör han ju inte (än)..)


jag fick i alla falla plantera blommorna själv, selma orkade förståligt nog inte...men jag o selma ska så lite fröer när hon e bättre   =)

men fint blev det, selma ville ha rosa o lila blommor, rosa o blåa blev det... så fint..=)

Theo har hjälpt mange idag!! fixat med lite allt möjligt...o så har jag o theo sparkat lite boll, o mysigt o han var oxå trött idag sova 2,5 timme lunch, o sover redan igen...

hoppas mina busar e friska till på lördag, då e det ju fest/kalas....e dem inte det får vi ju stanna hemma men det hade varit kul att gå dit...=)

puss på er

mmm...


nyss så träffa jag.....

nyss så träffa jag en krokodil, som körde runt i en bil......

den här underbra sången har selma sjungit halva morronen...=)

nu ska vi strax köra till dagis o jobbet...mår halv kasst, vaknade m samma symtom som jag hade när jag gick o la mig...(hade nog lite feber i natt...blää..) skönt att man e ledig i morrn...behöver nog vila mig lite...(inte för det blir så mycket vila med mina små busar...=)....)


igår var farmor o farfar (barnens) här en runda, farfar hjälpte till att fixa lite i tvätt stugan (har inte varit nere o kollat än, ska göra det ikväll) dem ska fortsätta nästa tisdag....hoppas det snart blir klart hade varit skönt. så man kan börja på nästa projekt. har ju några stycken...som alltid ( o det känns som det aldrig blir klart... men så e det väl m hus ...
kanske hinner m några på semestern bara 22 arbetsdagar kvar!!! längtar...

dax att klä på sötnosarna, sen bär det av på en liten lämnar runda innan man börjar 11 idag!

puss på er




vill inte bli sjuk

fryser, ont i huvudet o halsen....ska gå o lägga mig hoppas jag inte blir sjuk, har inte tid...

varit lugnare på jobbet, o vi har fått undan massor som bara står o väntat äntligen säger jag bara, så skönt när man börjar sen ljuset i tunnlen..=)

puss på er

fixat o trixat

har nu på lunchen fixat o trixat lite inför mammas kommande födelsedagsfest...=) hoppas det blir bra...=)
ska ut o gå en sväng oxå...det e ju lite bättre väder idag ju...=)

måste bara säga att på lördag ska jag använda min nya snygga klänning, (som jag inte använt än) tänka att jag har kunnat hålla mig så länge =)

puss på er så länge!

7 sanningar

jag har fått en utmaning av johanna.

...Berätta 7 sanningar om dig själv:



  • jag är jämt hungrig

  • jag är beroende av choklad

  • jag tycker inte om spindlar

  • jag skulle aldrig våga tatuera mig

  • jag älskar dåliga tv-serier

  • jag börjar gråta när det händer nått hemskt med ett barn på tv

  • jag vill så gärna ha en hundvalp



                                                                                jag utmanar:


                                                                                  
                                                                                    Anna
                                                                                   Camilla
                                                                                   Sabina





efter regn kommer solsken!!

vaknade i morse o var så trött, ville bara trilla tillbax i sängen o sova några timmar till.
sen börjar det ösregna o jag menar verkligen ösregna, fast med mitt humör denna morrn så matchade vädret o mitt humör varandra perfekt....

stakars min älskade mange som köra Mc till jobbet (bilen stod kvar hos brossans sin)

bara att köra iväg o lämna mina sötnosar på sina dagis, var som en dränkt katt efter detta, o inte blev jag på bättre humör inte...grrr...

jobbet flöt på, tre lödningar har jag gjort idag (undra om vad som hänt ihelgen...???) men det gick ju i alla fall bra,

sen var det dax att köra o hämta Theo ( jag jag fick världens mysigast kram han honom när jag kom) som skulle till bvc, mätas, vägas, bygga klossar m.m ok i pannan o en spruta i benet så var han klar!! =) Theo var så duktig.

sen hämta bilder hos fotografen som skulle vara klara men det var dem ju inte, inte alla suck, men han skickar hem dem.

i väg o hämta selma som inte upptäckte mig först ( dem var ute o lekt) men när hon upptäckte mig skrek hon MAMMA o så sprang hon o hoppade upp i famnen o gav mig en bauta kram...=)

precis som himlen klarnade upp o solen bröt igenom på eftermiddagen, likadant gjorde mitt humör.. =)

så efter regn kommer solsken.....på många sätt!!! =)

ha en underbar kväll

puss på er

idag e jag extra glad för:

-mina underbara barn, som jag älskar mest i hela världen
-min älskade mange som står ut med mitt konstiga jag. som jag oxå älskar massor massor o massor. 


trött dag idag...

idag har varit en riktig seg dag , alla har varit trötta....

igår var J här o vi grillade o skulle titta på schlager men vi traggade mest..hahaha...
Selma o Theo har inte träffat J innan, o jag har aldrig sett Theo flirta som han gjorde i går...hihih...han var så söt...o Selma tyckte det var jätte kul, stakars J ...   fast det gjorde förhoppningsvis inte så mycket att dem hängde henne i hälarna hela kvällen, Theo somnade 20.00 o Selma 22.00...

inte undra på att dem har varit trötta idag, mmm jag oxå... vi ska inte prata om mange som kom hem typ 3 i natt (varit på fest hos sin bror) o det hade tydligen varit en bra fest...=)


T sov två timmar middag...o jag o S satt o somande i  soffan....mysigt...:)

seg dag...

i morrn e det jobb, Bvc m T som ska få spruta:( o sen hämta fotona hos fotografen...=) fullspäka dag i morrn...=)

puss på er

vad du e vacker o fin mamma

en sån underbar kommentar fick jag i morse av Selma...=) det värmde...min gullunge!! =)

tränade igår...gymmet...fullt ös...så skönt!!!=)

o nu e äntligen gräsklipparen fixad o gräset klippt!!! =) fantastiskt!!! =)

nu ska jag ut o gå min lunch promenad...o handla lite vin (o öl till mange)

blir nog en mysig lördags kväll trots att jag inte e så glad i schlager....

puss på er

Milow


just nu den bästa låten =)

natti

nu e snart onsdagen slut...e trött...mysigt med Selma o Theo i morse eller förmidags...=) mysigt....sen jobbat o sen varit o handlat...så nu e jag trött...trött o trött....

hunnit med massor på jobbet....lungt i butiken...så nu har jag äntligen kommit i kapp med allt annat....så skönt.

tråden rök idag äntligen efter typ 6års tjat på tandläkaren....så skönt..men lite konstigt!!!=)

puss på er

natti natti


D.H

jag har varit i gymmet o tränat idag...blev ingen afro dans hann inte...=( men det var skönt träna lite i gymmet.=)


nu e det D.H

puss på er

mamma

Theo säger äntligen Mamma o han menar det alltså tittar på mig o säger mamma.....=) o han e så mammig nu oxå ska pussas o kramas hela tiden,....så mysigt så klart....=)

inte hänt så mycket idag....jobbat

i morrn blir det jobb hela dagen 9-18....hoppas jag orkar o hinner afro sen....


puss på er

vilken underbar helg det har varit!

vilken underbar helg det har varit!

Lördag: vi var o såg anki o pytte, selma tyckte det var jätte kul, theo sprang mest omkring...=) ankorn som var där o ankungarna var jätte söta, Selma o Theo spanade in dem...=) sen så blev det glass....o iväg till farmor o farfar.....

jag o mange hade en mysigkväll hemma, men middag i lugn o ro...=)...det e konstigt att man prioriterar hemma kväll när man e barn lediga...men det var så skönt att bara vara hemma o inte alltid åka i väg nånstans på fest eller liknande bara för att man är barnlediga.

Söndag:  vilket underbart väder det varit idag....som sommar....idag har vi varit ute hela dagen...solen har verkligen tagit idag...blivit lite röd....fixat lite i trädgården o sen gjorde jag rabarberpaj (mmm...gott) som jag bjöd farmor o farfar,  H o M o P på....

gräsklipparen vill inte fungera...gräset e alldeles för långt....måste klippas...=)

puss på er






myskväll....

jag o selma har varit o handlat idag...hon var så duktig skulle ha allt i sin vagn..=)


snart bär det av för att kolla in anki o pytte...=) en av selmas favoriter...sen raka vägen till farmor o farfar...=) Selma har redan ringt o pratat m farfar idag för det ville hon...nog farfars tjej idag!! =)


Sen ska jag o mange ha myskväll....tänka att kunna äta middag i lugn o ro...(fast man kommer ju förstås att sakna dem små busfröna..=) hihi..)

lite bättre väder idag...hoppas bara det inte börjar regna nu när vi ska vara ute!

puss på er

härmapan...

fredagkväll...hockey på tv...suck...(inte min favvo ) men manges....det e jag o A o våra hockeykarlar....=) (fast A tittar mer än jag...o börjar bli kung på detta...hihihi...defenitivt inte jag....hihihi..)

min söta dotter låter som en radioreklam eller nått....så här sa hon innan...

mmm det smakar jordgubb, Jordgubbar e röda söta o goda....o så växer dem på sommaren....

hon e för rolig..blir inte lika kul när man skriver det här som när man hör det...=)

sen e hon ju en riktig härmapa.....allt man säger blir som ett Selma eko.....=)

i morrn e det Annki o pytte som gäller...=)  ( kanske mampap kommer o P o hennes dotter.)....sen ska farmor o farfar passa barnen så jag o mange kan gå på dejt....=)

massor som vanligt på jobbet (fast det e skönt)....men nu måste vi snart komma ikapp....

trevlig helg

puss på er

FS

trevligt besök i malmö igår...intresant...kom hem vid 18,00 sen var det full fart mot FS....kvalkadpasset...super kul...träningsverk...=)

ska bli kul i sommar när man kan köra detta pass igen...=) ska dra m mange o barnen...=)
Fattar inte hur H kunde vara så pigg efter fyra pass.....hmm...somnade nog gott igår..=) eller kom kanske inte upp i morse...hihihi...

Theo sover fortfarande o Selma leker med sitt dockhus...
måste nog snart väcka lillkillen...snart dax att köra till dagis o sen jobbet...börjar sent idag..skönt!

skönt att det äntligen e fredag igen...(fast tiden går sååå fort)

puss på er


studiebesök

träningsverken i ryggen blir värre....undra om jag kommer ur sängen i morrn...??
 måste ju det, ska till malmö i morrn på sudiebesök på ett optiksliperi...spännande...har varit där en gång innan men det e typ 5-6 år...=)

kanske ska till friskis i morrn.....händer lite specialgrejor där i morrn....spännande...se om jag hinner...hoppas hoppas träna bort träningsverken kanske....=)

puss på er

Grattis min älskling!

kalt regnigt o blåsigt idag oxå....så tråkigt

var på afro dans igår....kul kul... lite trött i benen idag..=) men ingen träningsverk i ryggen som jag brukar ha..kommer säkert i morrn bara för det..=)

idag fyller Mange år!! GRATTIS min älskling!!!


Selma o Theo var så söta i morse när dem låg brevid varandra i min o manges säng o åt välling....=)

 nu ne det lunchpromenad som står i mitt schema...=)

puss på er

massor

vilken dag det var på jobbet igår...ojojoj...vad kunder...=) men det e kul att det kommer kunder så klart..=)
idag e det lite lugnare..men det e tur för vi har massor att göra....=)

blir afro dans i dag...ska bli skönt!

nu e lunchen snart slut!

puss på er

brrr...

brrr... idag e det kalt....blåsigt o kallt...var tog det varma fina vädret vägen???
fast det gör ju inte mig så mycket att det inte e jätte fint i veckorna för då jobbar jag ju i alla fall, hoppas det e fint i helgen!!! =)

puss på er

mätt mätt mätt

har inte orkat/hunnit blogga nått knappt ihelgen....kommer att bli mindra bloggande nu när det e så fint väder o nästan sommar...inte vill jag sitta inne framför datorn då inte!! =)

vi har grillat grillat o grillat...mm...gott känns nästan som sommar!!
torsdag fredag o lördag grill o mys men lite olika favoriter....(familj o vänner)

idag har det varit kak-kalas. min älskling firade sin fördelsedag idag....med alldeles för mycket kakor o trårta...så mätt...men gott var det...mmm...

varit ute rätt så mycket i helgen så lite färg har jag ju fått...=)

puss på er


RSS 2.0