Anna!!

Min kära älskade Anna (har efter påtryckningar från förra inlägget =)..) skickat mig ett sms...älskar dig oxå. hoppas vi ses i morrn.

Äntligen denna arbetsvecka slut! I morrn blir det barnens dag , hoppas på att träffa Anna o busfröna..=)
Och jag hoppas på att mina busfrön inte är såbusiga i morrn, o framför allt sover länge i morrn. =)

har igentligen inget att skriva....

så...

puss på er

Sms!

Ingen tycker om mig idag!! =(

Jag har inte fått ett enda sms på hela dagen, så trist!! =(

Inte ens från min älskling! =(

Okej så ledsen är jag inte för det!! =) då sparade jag ju dem pengarna, hahaha, måste tänka positvit!!

puss på er


AJAJAJ

AJ AJ AJ!
Idag har jag så ont i min hals, snyft! hoppas någon tycker synd om mig! =) hihi.
Jag som trodde det höll på att försvinna, för igår hade jag inte så ont, men tydligen hade jag fel!=(

Jobbar till 18,00 idag, inget kul att gör det en fredag! =( men någon måste ju göra det också!

Lunchen är i micron, undra i fall jag kan äta nått? Lite slinker nog ner, kanske skulle haft soppa eller nått sånt. hmm..varför tänkte jag inte på det?

Skönt att det är helg snart, denna veckan har varit seg som bara den, vet inte varför igentligen?!

I morse vaknade Selma halv 6, ååå nej jag vill inte gå upp nu tänkte jag, men det var bara att masa sig upp o hämta henne (satt i sin säng o skrek MAMMA) suck, men lite välling o mys mellan mamma o pappa så somnade hon igen o sov ända till klockan 08,00.

Då vaknade hon med ett ryck, och hoppade upp ur sängen och sa: nu tänker inte jag sova mera, dax att vakna.

Hur kan hon bara hoppa upp så där tänkte jag och så mumlade jag det till Mange.  Han tittade på mig och sa: Men du var precis likadan innan.

Hmmm jo det är ju sant, men det var innan jag fick två barn, då kunde jag vakna hur tidigt som helst på helgerna (fast jag var tonåring som borde sova länge) men ringde väckarklockan då var jag seg.

Men nu när jag har två barn så är jag så trött och vill inte alls vakna (vissa dagar i alla fall). Fast när jag tänker efter så är jag nog piggare än dem flesta på morgonen (men rätt trött på kvällen) =)


puss på er

knasdag!

Vilken helknasig dag på jobbet idag, känns som allt varit så rörigt, är så trött i huvudet nu.
Alla kunder kom samtidigt, och det var massor söndriga glasögon, vad gör igentligen folk med sina glasögon?
Jaja det e ju i och för sig rätt bra för oss, vad skulle jag annars göra om jag inte hade haft glasögon att laga o sälja och sånt! =)

Jag tänkte att jag skulle gå ut och gå en runda nu på kvällen, men vet ni vad? jag orkar inte, har inga krafter kvar, när ska denna förkylning försvinna ur min kropp? vill verklingen börja träna igen, men jag har ju varit förkyld i en evighet nu känns det som, förkulningarna avlöser varandra. suck!!


Jag har kommit på en sak jag skriver alldeles för lite och det är: Jag älskar mina underbara barn Selma och Theo och jag älskar min underbara älskling Mange!!  Älskar er massor!!

och så klart älskar jag alla mina nära och kära! =)

Imorrn är det Mange sista semesterdag, på måndag börjar allvaret, men först har vi en underbar (hoppas jag ) helg som väntar, men barnens dag, och vila!

Puss på er!

systempåse!

Theo han e för roliga, han övar ett ord i taget just nu e allt okej nästan allt gukA= gurka allt som har med grönsallad att göra i alla fall..=)   fast det e skönt att det äntligen börjar komma lite fler ord! =)

Jag kommer väl att få ångra detta utalande...jag sa nått liknande om selma ...åå vad kul det e nu när hon börjar prata lite. visst nu får man ju inte tyst på henne!!! skav i mina öron för det mesta!! =)

Igår hade jag massor att göra på jobbet, fast trist att vara själv! =( men nu e snart allas semestrar slut så då e allt back to normal.  =)

Nästa vecka börjar allvaret igen, Mange börjar jobba igen, så nu ska Selma o Theo till dagis igen, två veckors slit på olika ställen sen äntligen har jag en veckas mammaledighet o inskolning med Theo för då ska han börja på Selmas dagis!!! jippi, ska bli SÅ skönt!!

igår var jag så trött, jag somnade framför tv.n innan klockan var 22,00 det var längesen sist!! vardagen börjar komma ikapp. =/

sa till Mange i morse, f-n vi måste till systemet!! (var inte så länge sen mange besökte tyskland) jaha svara mange, jag måste ha en påse!!

???

dem e ju så bra att ha matlådan i!!!

Mange tycket jag var knäpp (jag älskar honom i alla fall  =)..), o sa att jag kunde köpa en låda lauder(eller hur det nu stavas)  till honom, (whiskey)
vad hade det med min PÅSE att göra, jag ville ju nte ha en låda utan en påse!!! =)

massor att göra idag på jobbet, i morrn börjar jag 11,00 ska bli skönt, om halsontet gott över så kanske man skulle köra till gymmet innan jobbet...hmm....tåls att tänkas på!!! =)

puss på er

tack mange!



det e han som fått mig att lyssna på dessa...=) nice!

puss på er

hallon o blåbär!

idag har varit en mysig dag, sov rätt länge, (ledig idag ju) sen åt vi frukost i lugn o ro...=)

en tripp till eko blev det, behövde lite nya ramar till några förstoringar =) o så köper man ju alltid lite annat oxå..=)

sen sov jag lite midag, håller på att bli förkyld så jag var lite trött, det var så skönt att sova en liten stund, sen körde jag o selma o plocka hallon o blåbär...mums!!! så nu har vi en del..=)

sen har vi grillat mmm gott  varit fint väder idag, o ska tydligen bli fint i morrn oxå synd att jag jobbar hela dagen 9-18 o bara en halvtimmes lunch.....=(

se ya!

puss på er

min helg!

  var helt otroligt rolig, lördagen började tidigt, kl. 9,00 skulle vi vara samlade. =) hela tjocka släkten, vilket inte riktigt funkade alla kom inte kl. 9.00 men det var nog inräknat...hihihi...

det var riktigt kul, längesedan ...vi fastnade några gånger (var lite lite vatten i ån) vi åkte baklänges i en liten fors, men kul var det, ingen plumsade, så det var skönt, var lite rädd ett tag att vi skulle plumsa när vi fasnade o åkte baklänges =) men det gjorde vi inte!


galenpannor:
 känner sig väldigt snygg i flytväst!! =)
 alla kusiner utslagna efter 4 timmars paddlade..=)

på kvällen sen blev det fest firade två 50 åringar hela alltet var ju 50 års fest!!=) dem har nu haft släktens längsta kalas...hahahaha

efter en skön natts sömn (ja det blev kanske inte så många timmar) vaknade man för att äta hotellfrukost mums...o fira syrran o sen hjälpa mamma o dodo att städa =)
sen drog vi hem till mamma o pappa o åt upp resterna till lunch, o sen var det playan som gällde för det var ju finalerna på beach volleybollen .
Berg o Dahl mot jonsson o moltas vilken spännande match, Berg  o Dahl fick tufft motstånd men tog tillslut hem det, tredje raka segern för dem...=)
   

farmor o farfar kom ner med barnen efter dem hade varit på barndop, sem var rätt trötta efter en hel helg hos farmor o farfar
=)     

japp det var helgen det

puss på er!!

=)


=(

idag e jag trött!!! trött trött trött. ingen bra dag alls...=( håller på att bli förkyld igen, e trött o irriterad...=( tur att jag e själv på jobbet idag =)

varit en trevlig men tuff helg!!! =) återkommer om detta sen + lite bilder ska jag försöka orka lägga in i kväll!!!

puss på er

kanot....

äntligen första jobbeveckan SLUT!!! vilken dryg vecka....men så e det kanske första veckan efter semestern...=)

nu e barnen lämnade hos farmor o farfar, o vi e packade o klara, för kanotturen i morrn....=) ska bli skoj längesedan jag paddlade kanot!!! =)

kommer nog att bli sjukt jobbigt...5 timmar paddlande!!!! o sen ska vi orka med fest på kvällen..ojojoj...nog dax att gå o lägga sig nu....=)

hörs på söndag!!!

party on

puss på er

snart paddla kanot

orkade inte lägga in bilder igår, satt o pratade med mange en stund istället. o så installerade vi antivirus på den bärbara datorn....=)

nu sitter jag här på jobbet o har lunch,har varit ute o gått en runda så skönt, inhandlat ett nytt läppglans o nagellack.

när jag var ute o gick min lilla runda, så kom tydligen mamma o pappa förbi, dem hade tydligen ärrende i lilla B =) men jag var ju inte här...=(

 inte så mycket att göra idag på jobbet, dagen innan löning...behöver jag säga mer...

ute e det så trist väder, tycker så synd om alla som började sin semester denna veckan eller fortfarande har semester, så trist!! här kändes det som att gå in i en ångbastu när man gick ut igår o i morse, nu har det lättat lite!!

snart helg ska bli skönt, i morrn ska vi lämna Selma o Theo hos farmor o farfar sen ska dem sova där hela helgen, för tidigt på lördag morrn bär det iväg för att paddla kanot men hela tjocka släkten o fira mamma o Dodo..=) 5 timmars kanotpaddling passar inte Selma o Theo riktigt..=)  sen på kvällen blir det mat o fest...o övernattning, kan ju gissa att det inte blir alltför sent....man är nog rätt trött efter paddlingen, vi ska ju börja kl. 09,00 o det tar typ en timme att köra dit!! upp tidigt alltså...=(
sovmorrn på söndag morrn får vi hoppas...=)

kommer dock att sakna mina busfrön...men jag kan tänka mig att dem behöver komma från mamma o pappa lite (har ju varit med oss nu i snart 6 veckor utan avbrott...hahaha....snart e det dax för dagis igen, selma längtar i alla fall..=)


puss på er!


marknad

igår var jag o klippte mig, blev nöjd..kommer bilder ikväll!! =)

sen var vi på marknad, massor skräp som vanligt, men det e alltid kul att gå på marknad, Theo skulle ju kolla på vartenda leksaks stånd som hade bilar o traktorer...helt galen i det är han...=)

lite saker blev inhandlade så klart (kan inte gå på marknad utan att handla nått) ett nytt skärp till Mange, karameller o kolor mmm gott så klart, en bil till Theo o en sån där snurra (massor olika färger på snurrorna, ni kanske fattar vad jag menar) till Selma =)

idag sitter jag här på jobbet själv igen o jobbar till 18,00, just nu har jag min lilla lunch, ska springa ut en runda o få lite frisk luft annars blir jag knäpp (okej mer än vanligt då=)...)


puss på er


frissan

fösta jobbedagen slut, o ledig i morrn,.,..=) gött!! 

i morrn blir det till frissan o bli klippt, tyvärr har min frissa semster, så det e någon annan som ska klippa mig, men det blir nog bra hoppas jag, finns en risk för att allt hår försvinner...hihihi..okaj inte allt men en hel del...kan ju aldrig spara ut håret, tröttnar...=)

idag när jag kom hem från jobbet så rusade både Selma o Theo mot mig, så härligt att dem blir så glada att se mig..=)

nu ska jag slänga mig på soffan en stund.

puss på er

1:a dagen...

första dagen på jobbet, har nu en efterlängtad halvtimmes lunch....=)
varit en heldel att göra (förstår inte varför camilla klagat på att hon inte haft att göra...hahaha) okaj går lite upp o ner idag, och kunderna kommer ju inte en o en direkt, det e väl konstigt att alla kunder kommer samtidigt..=)

ledig i morrn...=) ska gå o klippa mig, o sen blir det marknad...=) måste köpa lite karameller...mmm...fast vi har massor polkagrisar i skåpet från gränna...hmm..behöver vi fler karameller??  JAAA!!! det kan man väl inte får för mycket av??

hoppas på fint väder i morrn...så kanske vi kan åka o bada oxå efter marknaden...hade varit skönt...
 
undar hur vad Mange Selma o Theo gör nu?? dem e ju lediga två veckor till....vill vara hemma hos dem o mysa inte sitta här själv på jobbet

puss på er


vad har hänt sen sist

Torsdag: var vi en runda på stranden, sen kom anna med familj hit o grillade o barnen busade o i traggade =) super mysigt vi kunde sitta ute hela kvällen så skönt.

Fredag: gjorde vi inte så mycket, tog det lungt o slappade i trädgården, Vi var trötta allihopa trots sov morrn, Theo vaknade vid 10.00 o Selma väckte  jag 10,50..sömntuta. men det var en mysdag helt enkelt

Lördag: dagen började med dunder o brak, regna o åskade som bara den, det värsta var att balkongdörren var öppen, gissa om det hade regnat in där?? o takluckan på bilen o sidorutan...ojojoj...plaskblött....hur hade vi kunnat glömma stänga?? (men nu e det i alla fall tort o fint igen...=)..) sen stack jag o becka in till stan (ja i ovädret) vi var tvungna att införskaffa lite presenter till nästa helg, (tänker inte skriva vad för mjag vet ju inte riktigt vem som läser) =)

o på kvällen blev det en mycket trevlig 30 o 60 års fest, med trevligt sällskap o god mat...mums...o superbra musik, bjuder på en av gårdagens låtar här...(lite hög volym blev det allt, men så kan det bli med liveband) faktiskt bättre live. =)

alla verkade gilla detta förutom selma =)..när vi satt i bilen sen så frågade jag henne i fall festen varit kul (där var en del barn att sprinag runt o leka med, fyra stycken i Theos ålder gissa o två i Selmas ålder) jo festen var rolig men inte musiken, det hade varit mycket bättre om mora träsk hade spelat tycket Selma....hahaha...hon e för go.

Söndag: har ju inte varit nått lysade väder idag så ingen strand blev det, men då fick jag rensat bland barnens kläder, så nu e det i ordning. =) vi har mest tagit det lungt idag.

nu sitter jag här med lite ångest...börjar jobba i morrn..fyra veckors fantastiskt skön mysig härlig underbar semster slut...=(
jaja jobba måste man ju göra..=/ o jag tycker ju mitt jobb e kul men lite segt e det allt.

puss på er

rensat

idag har vi haft stora rensar dagen känns det som, rensat leklådan (som höll på att svämma över), plockat undan lite saker som var onödiga att ha framme....vill ha lite ordning o reda just nu, alldels för mycket grejor över allt....

vi e rätt trötta på vårt vardagsrum...vill göra om..(fast det behövs inte igentligen..)..men det finns andra ställen i huset som oxå behöver fixas till (som verkligen behövs)...var ska man börja???

blir kanske att vi möblerar om kanske lite nya gardiner o kuddar...???

håller just nu på att ladda upp bilder som jag ska framkalla, (måste ha lite riktiga bilder kan inte bara ha dem på datorn)...o så nån förstoring!!


i morrn kommer anna m familj, för lite bus o grillnng...kanske nått glas vin...(e ju trots allt semester)...ska bli super mysigt, för på måndag börjar jag jobba igen.=( var tog min semester vägen?? vill inte alls börja jobba igen, dessutom så e jag själv hela måndagen 9-18...hur kul e det?? o dessutom vet man ju inte alls vad som hänt nu på 4 veckor...

jaja några dagar e det ju kvar...

puss på er

semestern

i går kom vi hem från vår underbara mysiga semster, som började med en tripp (på 3-4 timmar) till linda m familj, kollade inte derras nyinköpta hus, o såklart lilla Izabell som hunnit bli 1år. Selma Theo o Izabell var så söta tillsammans, busade o kramades.

där sov vi en natt, så mysigt att träffas igen, var längesen. sen packade vi in i bilden igen o körde till (regniga) Eskilstuna
 för att sova i husvagn (vilket Selma tjattat om sen vi berättade det) vilket inte var någon höjdare tyckte jag o  mange men selma gillade det, det regnade in, det var blött kalt o rugigt. skorna var blöta så fort man kom utanför bilen (lite tråkigt som drog ner stämningen rejält)
 här sitter vi i förtältet o fryser, försöker värma oss med lite vin, men det hjälpte inte så mycket.(theo ligger i husvagnen o sover) efter en halvtaskig natts sömn väntade djurparken.
Det började inte så bra, skorna var fortfarnade blöta o det regnade o blåste (behöver väl knappast skriva att jag inte var på mitt mest strålande humör?) men efter en tripp till en skoaffär för att införskaffa torra skor till mig så var jag på bättre humör =) (hade fler skor med mig, men sandaler var inte så bra val den dagen.

Selma var på strålande humör hela tiden för hon skulle ju till djurparken. o det hela blev väldigt lyckat i alla fall, det sprack upp o solen kikade t.o.m fram =)

Jessica möte oss vid djurparken, o vi hade en väldigt trevlig dag, med alla djuren.

Aporna var roligast  / Tigrarna var coolast     /  Theos favorit var sköldpaddorna /Kaninerna o minihästarna var mysiga

mysigt o roliga med alla djuren men lite tröttsammt oxå!



efter djurparken körde vi vidare till jessica o christian o stanade där i två nätter, mysigt o skönt att pausa från bilen någon dag..=)


påväg till Gränna stannade vi och fikade på ett väldigt mysigt ställe


sen kom vi äntligen till Gränna och campingen utanför

underbar utsikt              Theo äter                           Selma hoppar                  Busfröna                        vår lilla mysiga stuga

lek o bus o goda polkagrisar sen var det dax att köra hem igen.
Vi alla tyckte det var skönt att komme hem, Selma o Theo var som kalvar som släpps ut på grönbete för första gången...=)

idag har vi mest tagit det lungt, plockat allt mogna bär, hallon o vinbär o körsbär, några jordgubbar var där oxå kvar. sen har jag kokat saft....vuxen poäng?? haha..vi får väl se hur den smakar ...

puss på er

här kommer en av mina favorit bilder från semestern


borta bra men hemma bäst....

borta bra men hemma bäst!!!  hemma igen efter en mycket trevlig o mysig semster....=)

skriver o lägger in bilder i morrn.....pallar inte nu!

puss på er

mys

nu har tre veckor av min semster redan försvunnit...=( bara en vecka kvar.....men det e ju bättre en ingen vecka kvar =)

just nu e jag hos syrran o hennes sambo....mycket mysigt o trevligt...

var jätte mysigt hos Linda, Kristopher o Izabell...hon var så söt lilla Izabell, (kommer bilder från vå sköna semester när jag kommer hem) 

o djurparken igår var så mysigt..massor med söta djur, aporna var roligast, tigrarna var häftiga,  o dem små hästarna var så mysiga att klappa  =)

nu ska vi strax gå o hitta en lekplats så Selma o Theo kan leka lite, sen drar jag o Jessica till ikea en runda...=)

puss på er


packa....

hade en fantastiskt trevlig lördag kväll med tjejerna...o lite galen...hihih...;)

just nu e det full packning som gäller....snart kör vi...ska bli så kul att träffa linda kristopher o izabell, igen....det var så länge sen....o syrran o crille såklart....=)
ojojoj vad mycket vi ska hinna med...=)

hoppas allt går bra nu men Selma o Theo i bilen...det e ju lite långt....men det går säkert jätte bra...=)

puss på er!!

ses


Punka

efter åskovädret igår så funkade inte internet som det skulle, så jag tänkte jag provar blogga med mobilen....efter två missslyckade försök gav jag upp, för så fort jag hade skrivit klart, så gick det inte att göra mer....suck...

idag har vi varit på frukost kalas...mmm...riktigt god frukost....när vi skulle köra hem därifrån , svängde vi inom mamma o pappa....blixten hade tagit derras dator....suck, mange ska försöka hjälpa dem i morrn.... =)

lite bråttom som vi har så glömde vi hämta manges bil (han hade lämnat den på killkvällen, dem hade igår) o tror ni inte att jag fick punka på bilen oxå??...VA jag har aldrig i hela mitt liv fått punka o så lyckas man få det när man inte har tid med sånt o på motorvägen dessutom....
på måndag blir det ju till att köpa  nytt däck....eller jag båda fram...=( (roligare kunde man ju haft för dem pengarna...)

men jag hann ju ialla fall, för här sitter jag ju o blogga lite oxå...tänka vad man hinner mycket när man vill..=)


nu ska jag strax gå o göra mig i ordning....en tjejkväll hos Anna väntar...har längtat så....äntligen dax, kan verkligen behövas..=)
men det blir nog inte så många glas vin idag, lär ju stiga rätt upp i knoppen....=/

har precis tagit mig en kalldusch....men snart e jag lika varm igen...vilken varmebölja det varit nu....

nu ska jag gå o fixa färdigt mig, vi ska ju vara hos Johanna o 45 minuter...

puss på er

ses i vimlet ikväll?!

mormor

haft en underbart mysig dag hemma hos min moromor...goá kakor som vanligt =) o jordgubbar från "landet" o glass...mmm...

sen har det ju åskat lite oxå o det var ju skönt,men det hade varit trevligt med lite mer så man kan andras igen...

på lördag e det tjejfest ...ska bli så kul...längtar...=)

puss på er

va med o tävla

http://lisenis.blogg.se/2009/june/tavling.html?_tmp=19cdfdaf020728ba246a64d79e3694005f104402

RSS 2.0