Nora

Igår fyllde den här lilla gullungen 2 år!

jul i vårt hus

än sålänge har ingen annan blivit sjuk här. Det hoppas jag vi slipper nu.

Igår blev det jul i vårt hus också. Vi städade (har inte blivit så mycket städande dem sista två veckorn) och sen åkte julgranen in. mmm det luktar så gott.
men väldigt kostigt var det att stjärnan som vi brukar ha i tpppen på granen är spårlöst försvunnen så jag fick hitta på och göra en egen

kanske inte världens snyggaste med den får duga.

Idag blir det mys med familjen dag. vi skulle egentligt träffat mamma o pappa och mina syskon och haft lite julafton där. men vi sköt fram det till juldagen istället. Så idag blir det barnens dag. inga måsten bara mysa, spela spel och kanske titta på en film. (om nu inte ovädret (som dem har sagt det ska bli) tar strömmen och Nora snor spelpjäserna/korten. :-) )

Alla sover fortfarande i detta huset utom jag då. och klockan är kvart i nio. vad har hänt? bäst att njut.

men varför inte?! :-(

jag har en ledsen tjej här som missar sin skolavslutning idag. inte nog med att vi (selma, nora och jag) fortfarande är hostiga och förkylda. så har Selma blivit magsjuk. :-(
Blir nog en annorlunda jul i år. så tråkigt. men men det är väl bara att försöka göra det bästa av det hela.

Hoppas bara det inte blir långvarit kräkande. och att ingen annan här blir sjuk ( men sån tur har vi nog inte)

just nu ligger jag och Selma nerbäddade i varsin soffa med hinken hos Selma och tittar på trassel. Trötta båda två men Selma kan inte somna och jag halvsover lite emellanåt.

väldigt kul inlägg detta, men så ser det ut.

go natt eller gomorrn kanske...

hosta

seg hosta. Nora hostar fortfarande men är sitt vanliga busiga jag, så hon är ju på bättringsväg. Däremot har hon smittat mig, så nu är det min tur att hosta och ha feber. jag har sån träningsvärk i magen av hostandet så det är extra jobbigt att hosta. Selma är också hostig men ingen feber.
Nu vill vi bli friska.

lucia

Ikväll är det lucia firande på Theos avd. undrar om vi ska vara ute trots att det är minus 13 grader nu ? det var minus 19 imorse. halv fem ikväll ska luciatåget starta. så lär nog vara kallare än 13. måste nog ringa och kolla, är det ute får nog jag och Nora stanna hemma. :-(

hostigt

Nora är sjuk, jätte jätte hostig. var och skulle hämta theos väska på dagis och sätta upp en lapp igår, fick då reda på att det inte varit ett ända barn på Noras avd. Inget barn idag heller och på dem andra två småbarns avd. var det 8 barn på ena och 3 på andra. nått som går med andra ord. segt är det med hosta, inte så mycket man kan göra åt det.

hitte katt

Vi har blivit med extra katt...Vår katt är inte helt överlycklig direkt!!
 
Men vi hade inte hjärta att låta denna stackaren frysa och vara hungrig längre.
 
Vi hörde den igår när vi kom hem från Selmas dansuppvissning. jamade och jamade
 
Sen har vi stött på den idag också. Och nu ikväll klarade vi inte höra den längre. Så in med den och ge den lite mat.
Inget halsband har den, men jätte tam och spinner och ska kela hela tiden.
 
Vi måste försöka hitta ägaren men det är ju inte så lätt, vi kan inte behålla den även om den är himmla söt och barnen vill gärna behålla den. =)
 

orkar inte....

Jag har tänkt igenom detta väldigt många gånger...ska jag skriva eller inte, man med tanke på att det är inte så många om läser detta så kör jag.
 
jag har alltid varit "psykologen" i gänget, hört en massa som man som tonåring inte borde höra./eller uppleva.. nu när jag själv är ledsen/"utbränd" / har ångest.... eller vad det nu är då finns inte så många kvar som man kan prata med.... jag har mina nära vänner. men en av dem ,min närmsta bästa vän jobbar 100% ,pluggar ,ska ta hand om barn och hushåll och planerar bröllop... läser hon detta kommer hon att bli arg på mig ( för jag vet att jag alltid kan ringa henne) jag tänker inte ens gå in på vad dem andra två går igenom..
 
Men jag behöver också.!!!. sitter här, tårarna rinner och jag vill inget heldre än att rymma och vara bort nån vecka, jag älskar mina barn och min man, men jag behöver tid för mig själv.
 
Julen som alla älskar ( utom jag) är pågång.....men man får inte säga att man hatar julen....det är ju typ dödstraff då det.
 
Men jag orkar inte mera...
 
jag är aldrig ledsen så någon ser, för jag är ju den stakaste person som finns??!!
 
kanske är felet att jag aldrig ber om hjälp men man vill ju klara allt själv....envis jag vet.
 
Tar åt mig allt..särskilt under denna tiden som jag tycker är tillräkligt jobbig som den är..
 
Snyft...skiter snart i julen....eller allt...
 
 
kram

Minus tio eller noll...

Snön öser ner utan för fönstret. Inga 10 minus idag inte, ligger runt nollan . Men vilken skillnad det kan vara. En jobbar kompis som bor max två mil från mig, hade massor snö hemma i morse medans vi bara hade lite och ju närmre jobbet jag kom desstu mindre snö var det. Men nu sitter jag är på lunchen och funderar på om jag ska gå ut eller inte, snön öser ner. Men en liten runda i snön får det allt bli.

Fötter??!!

Min mobil är bort... den har fått fötter eller fått lite hjälp på traven...hmm
 
Inget kul alls, känner mig helt naken utan den. Tänk vad beroende man kan bli av en pryl.
 
Tror en söt liten Nora varit i farten.. kanske eller ligger den i snön någonstans hemma.  =(
 
För vintern har ju kommit även hit till skåne, frågan är bara hur länge vintern tänker stanna?!
 
Barnen hoppas ända till jul såklart. Jag också egentligen, men tänk om mobilen ligger där i snön och bara väntar på att jag ska rädda den. =) Tror ju förstås inte den har överlevt då men då vet jag var den är i alla fall.
 
Letadet fortsätter, var kan en två åring lagt den?
Redan vänt upp och ner på hela huset.
Dessutom sopat och skottat ute, inte hittar jag den. =(
 

RSS 2.0