Nora bus

I går hade jag världens busigaste Nora, jag skulle städa, städningen tog ett par timmat extra tack vare min hmmm hjälp....


Mamma titta vad duktig jag är! jag slänger blöjor i blöjhinken, dem är oanväda med det gör väl inget??



Nu fixar jag ordning bland bestiken, bra va, några hamnade på golvet..oops...

Jag hann med all städning jag ville men det tog lite tid, sen var det dags att laga middag, Nora hämtade en stol och skulle stå vid spisen och hjälpa till , men lite liten är hon tycker jag, så jag hämtade brio spisen och satte i köket, en stekpanna och stekspade så var hon nöjd en liten stund.



Pannkakor kom vi fram till att hon lagade! =)

Idag har vi varit på badhuset hela familjen, Selma skulle på kalas där, tack vare det så åkte vi hela familjen. Nora älskade det, badade lite mer än en timme, Theo ville inte
inte gå upp och Selma tyckte det var ett toppenkalas. =)

Mina armar känns tre meter långa, antagligen är det den 35min långa simtur jag tog =)
Nora somnade i bilen på vägen hem och vi lät henne sova en stund. stort misstag. sen skulle hon då inte sova.




stå framför tv:n och titta på mello och dansa var kul, en stund i alla fall. Sen somnade hon.=)

Nu väntar sängen på mig också så go natt.


Sportlov

Här är det sprotlov och full rulle, hinner inte mycket mer än att ta hand om barnen, laga mat och umgås med Anna Matte Kev och Alec och alla barn. Så klart Mange också ju. =)

Lite lek med andra kompisar till barnen blev det igår, det var fullt hus här! Selma hade en kompis hemma och Theo en kompis, deras mammor och Noras små kompisar stannade också en stund. =)

Idag tar vi det lite lugnt på förmiddagen i eftermiddag kör vi hem till Anna och resten. =)

På lördag åker Kev och Alec hem igen så man får ju passa på, självklart är det ju roligt att hinna träffa Anna, Matte och barnen också så mycket. Anna är ju dessutom ledig denna vecka.

Tyvärr hinner man inte träffas så mycket annars. Svårt att få ihopa det med jobb och andra aktiviteter. Dessutom börjar jag också jobba snart och då blir det ännu svårare =(

5 Mars börjar jag jobba igen. Har lite ångest över det även om jag tycker mitt jobb är väldigt roligt. Men det är ju ändå sista gången jag kommer att vara hemma på detta viset.

Nu vaknade Nora!

Hörs sen.

Tävling!

Jag tävlar om denna fina tavla hos goaste Petra.



Tävla ni också. HÄR

Helgen flög förbi igen

Ännu en helg har sprungit förbi.

I fredags träffade vi äntligen Petra med sambo och barn. Inte en dag för sent kan jag säga. Bilder och text hittar ni här hos Petra. Jag tog inga bilder. dåligt. =) En väldigt trevlig eftermiddag, skönt att prata och prata! =)

I lördags på förmiddagen blev det gymmet för min del, så skönt. När jag kommer hem mår Mange dåligt =( Så överraskningen som vi hållt hemlig för barnen kunde inte Mange följa med på.

Gissa om dem blev förvånade när vi (jag och barnen) kör hem till Anna, Matte och barnen. Ännu mer förvånade blev dem när efter vi varit där en halvtimme Kev och Alec kommer in genom dörren. Selma höll på att tappa hakan. =)

Ni som inte vet vilka Kev och Alec är så är det vänner från England. Tredje gången dem är i Sverige och hälsar på sen i sommras. Underbara killar.

Ingen av barnen ville åka hem igår, Nora var jätte trött men charmar alla i alla fall =) Till slut somnar hon precis när jag har bestämt att vi ska köra hem. Matte han är en favorit för Nora och hon somnade hos honom, inte första gången det händer! =)

Idag har jag grym träningsvärk. Ganska skönt för då har man ju kanske gjort något rätt. =)

Inte jätte mycket har blivit gjort idag, jag skulle städa tänkte jag, men jag vet inte vad som hände, det blev liksom inte mycket av det.

Smått och gott

Jag är lite sur på min dator just nu! Jag har försökt lägga över bilder från både kameran och mobilen, men inget vill funka.
Jag som har så mycket bilder från helgen och sånt. Har lite bilder från fb.

Helgen har bestått i en härlig lördag hemma hos mamma och pappa, träffade syrrorna och så fick vi kalkonmiddag och en hel del massor annat gott. Rullade hem därifrån =)



Nora åt sin första semla hos mormor och morfar, gott tyckte hon. grädde i hela ansiktet.

Vi hade dessutom tur i lördags, vi skickade bud till Ikea, behövde en byrå till Nora. 599:- kostar den. Men just förra veckan så fick man köpa den för 249:- om man hade ikea family kortet. Tack tack säger vi! =)

I söndags vaknade jag av barnen strax innan 8, bakade scones åt mys frukost, tömde diskmaskinen, vek tvätt, startade en maskin tvätt, dammsög och torkade golvet, åt lunch sen skulle vi hämta byrån, vilket slutade med en tur till pulkabacken, sen fika och sen blev vi bjudna på taco. en härlig söndag! =)


Nora älskar att åka pulka

I måndags blev det också en tripp till pulkabacken.

I går så var det ju alla hjärtans dag. självklart firar vi lite här med god middag. Tre rätters blev det. Kantarellmacka (till oss som äter det, alt. till barnen) sen blev det lax med fetaost täcke och pasta och till efterrätt hallon/blåbärs paj med vaniljvisp.  Mums



Måste vara lite fint dukat ibland

Idag har det blivit en tur i pulkabacken igen.  Gäller att passa på för till helgen ska det bli plus grader.


Disco

Nu ikväll har Selma varit på sitt första (skol) disco.

Tänk att vår lilla tjej har blivit så stor. När hände det??

Så spännande tyckte hon, få egna pengar att betala inträde och köpa godis för var nog det roligaste tror jag! =) Sen hade dem lekt lite också dansstopp och limbo. Hon var lite sur för att hon inte hade vunnit.  Men dansat hade dem gjort, så mycket så Selma trillat och slagit sig på kinden, men det var kul i alla fall sa hon.

Roligt men inte riktigt som hon tänkt sig summerade Selma kvällen. Men hon kunde inte riktigt förklara hur hon trodde det skulle vara. =)



Vår disco princessa!

död mus borta?

Jag vet inte vad det var som luktade i hallen igår, men idag luktar det inget! Har den döda musen rymt? (om det nu var en död mus som luktade)

Idag efter att barnen har kommit hem blir det fika och sen skridskoåkning med Theos bästa kompis och hans mamma och lillasyster.

Dem två små, lillasystern och Nora får väl sitta och titta på i sina vagnar! =)

Ska bli kul att se barnen åka skridskor, jag har ju inte varit med dem andra gångerna Theo och Selma åkt. Ska fota lite så ni också får se.

Har varit lite bildlösa inlägg på sista tiden. får bli ändring på det.

Nora har somnat, så jag ska passa på att smita ner i källaren och fortsätta med mitt lilla projekt.


Död mus?

Vi har en väldigt konstig och inte allt för god doft i vår hall.  Jag har letat precis i hela hallen för att försöka hitta orsaken, men jag hittar ingenting som inte hör hemma i hallen.

Vad kan denna odör komma i från?? Kanke en död mus i en vägg?? Hur länge kommer den i så fall att lukta och varför gör inte katten sitt jobb??

Några tips??


Elton

I fredags den 3/2 kom världens sötaste Elton till världen.



Första kusinen är född, Selma och Theo är så nyfikna på sin kusin som vi ännu inte träffat.

Selma pysslar massor till Elton så att han ska känna sig välkommen ut ur magen som hon sa.

Theo har stolt berättat och visat bild för sina fröknar på dagis på sin kusin.

Nu hoppas vi på att vi blir friska snabbt så vi kan träffa underverket.

Vi längtar så efter att få träffa lille Elton.

Stort grattis till dem nyblivna föräldrarna.

Helt klart

på bättringsväg. Halsen gör nästan inte alls ont längre. jippi jag kan äta, fast maten smakar ingenting. lite tråkigt, men smaken kommer väl tillbaka. =)

Selma och Theo är och åker skridskor (för första gången) med Mange och farmor och farfar. lite över deras läggtid, men nångång får det väl bli så. Tyvärr är det jag som kommer att få det i morgon, men trötta och gnälliga barn.

Imorgon är det som vanligt igen, Mange jobbar och barnen ska till dagis och skola. Jag hoppas Nora sover på förmiddagen så jag kan vila lite då.

Fortfarande jätte trött. Förhoppningsvis piggare i morgon. hoppas hoppas.

Nora sover så jag ska passa på att slänga mig på soffan och slappa lite innan dem kommer hem från den spolade tennisplanen.


Helt klart

på bättringsväg. Halsen gör nästan inte alls ont längre. jippi jag kan äta, fast maten smakar ingenting. lite tråkigt, men smaken kommer väl tillbaka. =)

Selma och Theo är och åker skridskor (för första gången) med Mange och farmor och farfar. lite över deras läggtid, men nångång får det väl bli så. Tyvärr är det jag som kommer att få det i morgon, men trötta och gnälliga barn.

Imorgon är det som vanligt igen, Mange jobbar och barnen ska till dagis och skola. Jag hoppas Nora sover på förmiddagen så jag kan vila lite då.

Fortfarande jätte trött. Förhoppningsvis piggare i morgon. hoppas hoppas.

Nora sover så jag ska passa på att slänga mig på soffan och slappa lite innan dem kommer hem från den spolade tennisplanen.


Bättringsväg?

Tror det gå åt rätt håll. Fortfarande helt slut.

killar i halsen, lite tjock och lite ont. Men nu kan jag i alla fall äta lite mera, och efter 4 nätter men typ ingen sömn, jo lite men att vakna minst en gång i timmen, fryser, svettas, torr i halsen......gör inte mig pigg i alla fall. Men i natt har jag sovit mycket bättre, visst vaknat lite men inte så mycket!

Febern har nog släppt nu.

Andas genom näsan är omöligt, helt täppt.

Jag har tur som har världens bästa älskling, som var hemma från jobbet i fredags för att ta hand om barnen och idag när han måste till jobbet för att dra igång en montering tog han med sig Nora och Theo (som är ledig från dagis på måndagar) Theo helt överlycklig, han har frågat massor gånger om han får följa med till pappas jobb! =)

I Lördags lekte barnen kurragömma, dem var så söta. Selma och Theo sprang och gömde sig och Nora letade upp dem, hon hittade dem varje gång. Hon blev så glad när hon hittade dem. =) Sötnosarna.


I Fredags hände något kul också, men det kan jag inte berätta än, men tjoho!!!

så trött på detta nu

Varför blir vi aldrig friska??

Nu är det jag som ligger däckad. varit hos läkaren idag för ont i halsen och 40graders feber i två dagar är ju inte bra.

Dag nr 3; var hos läkaren idag, jo men visst halsfluss, inte ens halsprov behövdes. dubbledos pensillin. 2 tabletter 3 gånger om dagen i tio dagar.

jag blir så trött på detta.

Envis jäkla feber är det också, trots ipren och panodil vill den inte släppa helt.

Jag som blir så utslagen av feber, det räcker med pyttelite så orkar jag inte göra någonting.

40 graders feber då orkar jag knappt gå på toa bara.


Jag hoppas bara att vi blir friska snart. För nu är jag väldigt trött på detta.




RSS 2.0