Fredag....

I morse....

Tre barn vaknade på fel sida....sur, gnäll och gnäll....Ganska skönt att kunna köra till jobbet idag, tog dock lite tid. Rutorna var sjuk svår skrapade...satt som sten. (jag som redan hade träningsvärk efter gårdagens styrkepass.) Sen var jag tvungen att köra till skolan, lämna lite extra strumpr till Selma som skulle åka skridskor med klassen idag. vi packade ner allt annat extra vantar osv. men strumporna glömde vi, sen var jag tvungen att pumpa ett däck på bilen informerade Mange mig om.. jaha, ner tll macken, tror ni det funkade NEJ... fick till slut gå in och be om hjälp...efter mycker om och men fick vi i alla fall däcket fyllt med luft (skitbil).

Kommer precis kl. 9 tll jobbet då jag börjar men jag tycker det är lite sen vill ju vara där i alla fall 5 i.

Möte sen rullar dagen på, lite mycket inbokat till mig så där första veckan, 2 inslip och tre linsutlämningar. full rulle helt enkelt. men ganska skönt ändå. tiden går fortare särskilt när man jobbar till 18 varje fredag.

fick i alla fall go middag och vin när jag kom hem och lite mys med barnen.

internet har strulat på datorn, men då hann jag ju ringa till två kompisar  stället. det var ju bra, man behöver prata med varandra i verkligheten också. =)

nu funkar det och tur är väl det för min älsklng sitter och tittar på Bond och barnen sover, vad ska man annars göra än att blogga då? Bond är ju inte mn favorit direk! =)

Hoppas ni alla får en trevlig helg!

kram

Kommentarer
Postat av: Petra

Åhh vin , sugen.Mmm den där jäkla mellon!! Cornelia e inte intresserad heller. TUR DE! Nej sant, hade hon velat se de så hade vi gjort de.

Åhh ost o kex. Gotte!!kram på er

2012-03-10 @ 18:29:57
URL: http://zupermamman.blogg.se/
Postat av: Lotta, mamma till Lucas

Jobbig dag... Tur du fick en go´middag i alla fall! =)Hoppas denna dag blir bättre! =)

2012-03-11 @ 07:46:41
URL: http://lillgrodanskrypin.blogg.se/
Postat av: Petra

ja precis. Inte kul ju! =)

kram 'Längtar till torsdag

2012-03-12 @ 17:47:49
URL: http://zupermamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0