fullrulle

Full rulle hela helgen har det varit!!

Lördag: Tittat på bilar, så där kul, men vi har kanske hittat en bil....Köpt alldels för mycket godis....hämtat barnen hos mormor och morfar....Petra med familj varit här och ätit och traggat och barnen busat. Mycket trevlig kväll blev det! =)

Söndag: sovmorgon super skönt var inte igår det.....städat Selma och Theos rum (det behövdes, lillebror hade ju vält ut massor pärlor på Selmas golv)  bäddat rent deras sängar...tvättat en massa (men mer behövs) ...varit på fika kalas hos släkten...gott...

NU: göra så lite som möjligt, eller fylla i massa papper som inte är så kul, men tydligen nödvändigt så man får rätt föräldrarpening och slipper betala en massa onödiga pengar till dagis!!  Så rätt bra papper igentligen kanske!! =)

I morgon: Jobb, hela dagen!




Kommentarer
Postat av: Sandra

Köpt för mycket godis, kan man göra det? ;)



Ja jag har faktiskt haft tre lugna kvällar denna helgen det är ju nästan så man trillar av stolen i chock haha. Riktigt skönt och välbehövligt dock.

2010-10-25 @ 07:38:29
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Lät som en kul helg! Å skönt att ni ev hittat en bil. Önskar dig en fin start på veckan <3 Kraaam

2010-10-25 @ 08:16:03
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Johanna

Tycker det stället lät trevligt, och gott! Skall höra med de andra vad de säger :) men det lutar åt dte iaf verkar gott och mysigt..

2010-10-25 @ 16:14:14
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0