semestern

i går kom vi hem från vår underbara mysiga semster, som började med en tripp (på 3-4 timmar) till linda m familj, kollade inte derras nyinköpta hus, o såklart lilla Izabell som hunnit bli 1år. Selma Theo o Izabell var så söta tillsammans, busade o kramades.

där sov vi en natt, så mysigt att träffas igen, var längesen. sen packade vi in i bilden igen o körde till (regniga) Eskilstuna
 för att sova i husvagn (vilket Selma tjattat om sen vi berättade det) vilket inte var någon höjdare tyckte jag o  mange men selma gillade det, det regnade in, det var blött kalt o rugigt. skorna var blöta så fort man kom utanför bilen (lite tråkigt som drog ner stämningen rejält)
 här sitter vi i förtältet o fryser, försöker värma oss med lite vin, men det hjälpte inte så mycket.(theo ligger i husvagnen o sover) efter en halvtaskig natts sömn väntade djurparken.
Det började inte så bra, skorna var fortfarnade blöta o det regnade o blåste (behöver väl knappast skriva att jag inte var på mitt mest strålande humör?) men efter en tripp till en skoaffär för att införskaffa torra skor till mig så var jag på bättre humör =) (hade fler skor med mig, men sandaler var inte så bra val den dagen.

Selma var på strålande humör hela tiden för hon skulle ju till djurparken. o det hela blev väldigt lyckat i alla fall, det sprack upp o solen kikade t.o.m fram =)

Jessica möte oss vid djurparken, o vi hade en väldigt trevlig dag, med alla djuren.

Aporna var roligast  / Tigrarna var coolast     /  Theos favorit var sköldpaddorna /Kaninerna o minihästarna var mysiga

mysigt o roliga med alla djuren men lite tröttsammt oxå!



efter djurparken körde vi vidare till jessica o christian o stanade där i två nätter, mysigt o skönt att pausa från bilen någon dag..=)


påväg till Gränna stannade vi och fikade på ett väldigt mysigt ställe


sen kom vi äntligen till Gränna och campingen utanför

underbar utsikt              Theo äter                           Selma hoppar                  Busfröna                        vår lilla mysiga stuga

lek o bus o goda polkagrisar sen var det dax att köra hem igen.
Vi alla tyckte det var skönt att komme hem, Selma o Theo var som kalvar som släpps ut på grönbete för första gången...=)

idag har vi mest tagit det lungt, plockat allt mogna bär, hallon o vinbär o körsbär, några jordgubbar var där oxå kvar. sen har jag kokat saft....vuxen poäng?? haha..vi får väl se hur den smakar ...

puss på er

här kommer en av mina favorit bilder från semestern


Kommentarer
Postat av: Johanna

åh härliga bilder... vi får ta skvallret på msn eller i telefon ler

2009-07-14 @ 22:59:23
URL: http://misseverything.blogg.se/
Postat av: sandra

Godmorgon sötnos ♥ Söt blogg

händer idag då?

puss

2009-07-15 @ 10:49:39
URL: http://vardagslyckan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0