Vilken helg!

Oj vad jag är trött, det har verkligen varit en intensiv, men mycket trevlig och mysig helg!!

Igår var vi ju på en överrasknings fest, Och "offret" visste verkligen ingenting, och hade inte misstänkt nått heller =)
Det är helt otroligt, men tanke på hur många som var där. =)
Fantastisk trevlig kväll, men god mat (helgrillad vildsvin med potatisgrantäng, och en massor tillbehör), och roliga tal.
Sen blev det dans till She and the band, det var så kul, länge sadan jag/vi dansade "kAsedans" det var så kul.
Selma och Theo hade också jätte kul, dem busade runder med två andra barn =). Och "tjejerna" lekte och passade barnen halva kvällen, så vi kunde äta och så, det var så snällt, och dem tyckte nog det var roligt, både "tjejerna" och barnen.
Selma och Theo somnade senare på kvällen och sov så gott, så vi stannade lite för länge.=)  När vi hade kommit hem och burit in barnen och borstat tänderna, så kollade jag på klockan, oj, klockan var nästan tre på morronen. =)
Men oj vad kul vi hade.

Idag vaknade vi sent, halv tio vaknade Selma och Theo. helt otroligt skönt.
Det var ju bara ett problem, jag hade ju sagt att jag skulle till beachen typ 9,00 och titta på volleyboll, hmm...lite svårt. Men vi kom fram till när vi satt och åt frukost att vädret var ju skapligt, blåste lite mycket men vi packade lunch ringde farmor och farfar. vi var på beachen strax efter 11,00.
Då blev det båda lite volleyboll tittnig och Mange och farfar vindsurfade, så vi var lite här och lite där. =)
Selma och farmor körde till en ridskola som hade öppet hus, så Selma kunde prova på att rida lite, det tyckte hon var jätte kul!
Sen blev klockan rätt mycket innan finalen var spelad, och vi var rätt hungriga, då kom farmor och farfar på den lysade idén att dem ville bjuda på midag nånstans, så det blev det och TACK!. mat och glass, sen bar det av hemåt. Hemma igen blev det en snabb dusch för Selma och Theo (sand överallt, det har ju blåst en del) Klockan blev lite mycket kanske men nu sover dem. Tur att vi börjar sent med inskolningen i morrn.=)

Efter all denna dans i lördags och all frisk luft idag så är jag SÅ trött! =) Men på ett bra sätt!
För denna helgen  har varit så trevligt roligt och mysigt!! =) Tack alla som har gjort denna helgen till en så bra helg!

puss på er

Kommentarer
Postat av: Johanna

låter som ni haft en underbar helg gumman! =)

2009-08-16 @ 21:39:20
URL: http://misseverything.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0