Theos nya rum

Oj vilken dag det blev!

Vaknade i morse av Theo som låg och pratade i vår säng och som var så kramig (bäst att passa på =)..)

Vi gick upp, hade en natt gäst på soffan som Theo stirrade ut tills han slog upp ögonen!! =)

Vid 8,00 kom farfar med frukost bullar mums! Dax att fixa lite här hemma så Theo kan flytta upp på ovanvåningen till ett nytt rum (större). För att kunna fixa med nytt golv i Theos nya rum var vi ju tvugna att flytta innertak"plattorna" som låg på golvet som skulle upp i hallen, så alltså blev innertacket i hallen klart och nytt golv på Theos blivande rum. perfekt. det enda som saknas är nu lister (undra hur lång tid det ska ta innan det kommer på plats??) Sen ska det såklart målas och fixas lite mer i Theos nya rum innan det är dax för honom att flytta in där! =)

Det har grabbarna (alltså Mange, Theo, farfar och farbror P (som även var natt gästen).) fixat idag medans jag och Selma var på familjegympa och en snabb runda i stan. vi kom hem och lunchen var klar! great! =)

Sen på eftermiddagen fortsatte Grabbarna (minus Theo) att fixa här hemma och jag Selma och Theo körde iväg till mormor och morfar (vi kunde ju tyvärr inte träffa dem i söndags då Theo inte var kry! mamma fyllde år då)

Så idag firade vi mamma/mormor lite med presenter, som hon inte fick öppna själv, två hjälpredor (läs selma och Theo ) hjälpte henne ! =)

Mamma blev jätte glad för tavla Selma hade gjort. Ikea ramar är jätte bra, sånna där obehandlade träiga fula saker, perfekta att måla på och klistra lite pärlor på !! vilket Selma hade gjort, då blev dem genast mycket finare! =) sen en fin teckning i den !! =)

Theo hade ritat en teckning som också var jätte fin! =) med glitter färg!

Nu har vi ätit en god lördagsmiddag lövbiff och klyftpotatis !! =)

Selma sitter och äter lite godis nu Mange läser tidningen och Theo sover! =)

I morrn blir det BRÖLLOPSMÄSSA i Malmö!!! (hoppas verkligen vi kan komma iväg på denna)  Ska bli skönt och kul att åka iväg till Malmö bara jag och min älskling Mange!! =)

Vad passar bättre på alla hjärtansdag än en brtöllopsmässa!! =)

Trevlig lördagkväll på er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0